Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρμάνι-Ολυμπιακός: Στον αέρα το ματς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Στον αέρα το ματς

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Η αναστολή των πτήσεων προς τις πόλεις της βόρειας Ιταλίας θέτει εν αμφιβόλω το ματς!

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Ο κορωνοϊός φαίνεται πως άρχισε να επηρεάζει και τις αθλητικές διοργανώσεις. Στο πλαίσιο των προσπαθειών περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού τίθεται εν αμφιβόλω και το ματς του Ολυμπιακού με την Αρμάνι για την Euroleague. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οδεύει προς αναβολή ή αλλαγή έδρας καθώς αναμένεται μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί ότι «κόβονται» όλες οι πτήσεις που συνδέουν τη χώρα με το Μιλάνο λόγω του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός υποδομών και μεταφορών, Κώστας Καραμανλής εισηγήθηκε στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς το Μιλάνο ως ένα μέτρο πρόληψης κατά του κορωνοϊού, καθώς στην ιταλική πόλη τα κρούσματα του ιού και οι νεκροί αυξάνονται συνεχώς. Ο Κώστας Καραμανλής προέβη στην ενέργεια αυτή έχοντας την συγκατάθεση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια έχοντας ενημερώσει και όλους τους άλλους φορείς που εμπλέκονται.

Εντός της ημέρας η ανακοίνωση

Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται ακόμη και μέσα στην ημέρα από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας. Έτσι όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στο Μιλάνο, κάτι που σημαίνει ότι το ματς είτε οδεύει προς αναβολή είτε προς διεξαγωγή αλλά σε άλλη έδρα κάτι που φαίνεται να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις