Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός νεκροί: Τρεις ακόμα σε Ολλανδία και Ελβετία
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός νεκροί: Τρεις ακόμα σε Ολλανδία και Ελβετία

Κορονοϊός νεκροί: Η Ολλανδία ανέφερε τον πρώτο θάνατο από τον Covid-19 την Παρασκευή.

Κορονοϊός νεκροί: Τρεις ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό σημειώθηκαν στην Ολλανδία κι Ελβετία. Συγκεκριμένα, δύο ασθενείς στην Ολλανδία κατέληξαν ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θανόντων από τον Covid-19 στη χώρα σε τρεις, ανακοίνωσαν Ολλανδοί αξιωματούχοι υγείας. Ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα αυξήθηκε στους 265 από 188 που ήταν χθες, Σάββατο.

Η Ολλανδία ανέφερε τον πρώτο θάνατο από τον Covid-19 την Παρασκευή.

Στην Ελβετία ένας ασθενής κατέληξε σε νοσοκομείο του Λίσταλ, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του καντονίου της Βασιλείας. Με τον νέο αυτόν θάνατο ο αριθμός των νεκρών από τον Covid-19 στη χώρα ανήλθε σε δύο. Μέχρι αυτή την ώρα οι υγειονομικές αρχές της χώρας ανέφεραν 281 κρούσματα του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός, Ιράν: Η Iran Air σταματά όλες τις πτήσεις προς την Ευρώπη

Η αεροπορική εταιρεία Iran Air ανακοίνωσε πως σταματά όλες τις πτήσεις προς την Ευρώπη, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, λόγω της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού. Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε ανακοινωθεί εχθές, ο αριθμός των νεκρών από τον covid-19 στο Ιράν αυξήθηκε μέσα σε ένα 24ωρο κατά 21, φτάνοντας τους 145, ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας. Ταυτόχρονα τα κρούσματα αυξήθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο κατά 1.076 και ανέρχονταν σε 5.823, είπε ο ίδιος κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

Κορωνοϊός, Κίνα: 10 νεκροί από την κατάρρευση ξενοδοχείου

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση ξενοδοχείου στην κινεζική πόλη Τσιουαντζόου της επαρχίας Φουτζιάν, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείου Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων, αφού κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως ο χώρος χρησιμοποιούνταν για να τίθενται σε καραντίνα άτομα τα οποία βρίσκονται υπό παρακολούθηση για τον ιό. Το ξενοδοχείο Σιντζιά, 80 δωματίων, άρχισε να καταρρέει χθες, Σάββατο, το βράδυ. Μέχρι τις 16:00 σήμερα, ώρα Πεκίνου, οι αρχές είχαν ανασύρει από τα συντρίμμια 48 ανθρώπους, ανακοίνωσε το υπουργείο. Από αυτούς, 10 επιβεβαιώθηκε πως είναι νεκροί, ενώ οι υπόλοιποι εστάλησαν σε νοσοκομεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το υπουργείο ανακοίνωσε πως 71 άνθρωποι είχαν παγιδευθεί τη στιγμή της καταστροφής και 23 εξακολουθούν να αναζητούνται. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για έξι νεκρους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις