Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά ΑΣΟΕΕ: Είχε κρύψει το όπιο μέσα σε… σπρέι
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά ΑΣΟΕΕ: Είχε κρύψει το όπιο μέσα σε… σπρέι

Ναρκωτικά ΑΣΟΕΕ: Συνελήφθη στην περιοχή του Πεδίου του Αρεως, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, 46χρονος Ιρανός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ναρκωτικά ΑΣΟΕΕ: Θα μπορούσε, όταν το έβλεπε κάποιος ανύποπτος, να το εκλάβει και ως συσκευή σπρέι για την προφύλαξη από τον κορονοϊό. Όμως, δεν ήταν έτσι. Ο κάτοχός του, Ιρανός υπήκοος, μέσα στη μεταλλική συσκευή σπρέι με βιδωτό πάτο, έκρυβε ποσότητα οπίου, το οποίο πουλούσε σε χρήστες, που συχνάζουν γύρω από την ΑΣΟΕΕ.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πληροφορίες για τη δραστηριότητά του έφθασαν στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και ξεκίνησε η αναζήτησή του. Εν τέλει, συνελήφθη απογευματινές ώρες στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως από αστυνομικούς, ο 46χρονος Ιρανός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αναφέρει η Αστυνομία, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, για αλλοδαπό που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα πέριξ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εντοπίσθηκε ο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα οπίου βάρους 189,8 γραμμαρίων, 14 οπιοειδή δισκία, μεταλλικό σπρέι με βιδωτό πάτο, διαμορφωμένο σε κρύπτη απόκρυψης-μεταφοράς ναρκωτικών και δύο  κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο Ιρανοί με την ηρωίνη στην ΑΣΟΕΕ

Λίγα 24ωρα πριν, στη γωνία Πατησίων και Αντωνιάδου, έξω από την ΑΣΟΕΕ, είχαν συλληφθεί δύο Αφγανοί ντίλερ ναρκωτικών ουσιών. Βρέθηκαν με χειροπέδες, όπως αποκάλυψε η Alphafreepress,  όταν επιχείρησαν να πουλήσουν ουσίες σε… αστυνομικούς της Ασφάλειας, τους οποίους εξέλαβαν ως ενδιαφερόμενους χρήστες!

Τους θεώρησαν… πελάτες

Όταν οι αστυνομικοί, που ανήκουν σε ευρύτερη ομάδα πεζών περιπολιών, που δραστηριοπoιείται στο κέντρο, αντελήφθησαν το είδος της “πραμάτειας” που τους προσφερόταν, συνέλαβαν και τους δύο αλλοδαπούς.

Οι δύο Ιρανοί, κατείχαν προς διακίνηση:

Ποσότητα ηρωίνης (σε βραχώδη μορφή) βάρους 10 γραμμαρίων, ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης βάρους 1,9 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 3,5 γραμμαρίων, 21 ναρκωτικά δισκία και 332 γυάλινους σωλήνες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως συσκευή για χρήση εισπνεόμενων ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις