Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρίζεσπορ – Αλάνιασπορ: Με στρατιωτική παραλλαγή παίκτες και προπονητής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρίζεσπορ – Αλάνιασπορ: Με στρατιωτική παραλλαγή παίκτες και προπονητής

Ρίζεσπορ - Αλάνιασπορ: Μια τουλάχιστον… περίεργη απόφαση έλαβαν οι παίκτες και ο προπονητής της Ρίζεσπορ πριν τον αγώνα με την Αλάνιασπορ.

Ρίζεσπορ – Αλάνιασπορ: Οι ποδοσφαιριστές της τουρκικής Ρίζεσπορ παρατάχθηκαν απέναντι σε εκείνους της Αλάνιασπορ φορώντας στρατιωτικές στολές πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Η Αλάνιασπορ είναι μια ομάδα που απασχολεί συχνά την ελληνική επικαιρότητα καθώς σε αυτήν αγωνίζονται οι διεθνείς Ελληνες ποδοσφαιριστές Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Τζαβέλας και Μανώλης Σιώπης. Προπονητής της είναι μάλιστα ο Ερόλ Μπουλούτ που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Βέροια στην Ελλάδα κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Με την ένταση στον Εβρο να μαίνεται, προκάλεσε αντιδράσεις το γεγονός πως όχι μόνο παρατάχθηκαν με στρατιωτικές στολές, αλλά είχε δημιουργηθεί και ένα πολύ έντονο κλίμα με τουρκικές σημαίες στην κερκίδα. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τη Αλάνιασπορ να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπαμού, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 61′ με τον Σαμαντιού.  Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Γιώργος Τζαβέλας έπαιξαν βασικοί, ενώ ο Μανώλης Σιώπης ήταν εκτός αποστολής.

Φωτογραφίες & Βίντεο

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1236642087690526726?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1236642087690526726&ref_url=https%3A%2F%2Fprotathlima.com%2Ffoto-vinteo-me-stratiotiki-parallagi-i-rizespor-sto-mats-me-tin-elliniki-alaniaspor%2F

Δείτε ακόμη

Ο αδελφός του Τζανακοπουλου διαδηλώνει κατά της Ελλάδας και η Αχτσιόγλου πατάει καρδούλα

Παραληρεί ξανά ο Ερντογάν – «Ελλάδα μην μπλέκεις με την Τουρκία – Άνοιξε τα σύνορά σου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις