Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ – Χαρι: Η πρώτη κοινή επίσκεψη στην Βρετανία μετά το Megxit
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ – Χαρι: Η πρώτη κοινή επίσκεψη στην Βρετανία μετά το Megxit

Μέγκαν Μαρκλ - Χαρι: Στην ανεπίσημη και μυστική επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου η Μέγκαν Μάρκλ έδωσε το «παρών».

Μέγκαν Μαρκλ – Χαρι: Απ’ όλα είχαν οι τελευταίες μέρες για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, που έλαμψαν όπου κι αν εμφανίστηκαν στην πρώτη τους κοινή επίσκεψη στη Βρετανία μετά το Megxit. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι απόλαυσαν τη θριαμβευτική τους επιστροφή στο Λονδίνο και την πρώτη κοινή τους εμφάνιση μετά το διαζύγιό με τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα ακολούθησαν και χωριστά προγράμματα. Η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκε το Εθνικό Θέατρο. Εκεί, μίλησε για ώρα με συναδέλφους της ηθοποιούς. Μάλιστα, γέλασαν με την ψυχή τους και στη συνέχεια επισκέφθηκε ένα σχολείο στο Ανατολικό Λονδίνο. Ο πρίγκιπας Χάρι από την άλλη εγκαινίασε μαζί με τον πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα, Λούις Χάμιλτον, το μουσείο αγώνων αυτοκινήτου Silverstone Experience.

Στην ανεπίσημη και μυστική επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου η Μέγκαν Μάρκλ έδωσε το «παρών» για την παρουσίαση του ολογράμματος της τραγουδίστριας της τζαζ Nubiya Brandon. Αυτό, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης All Kinds of Limbo. Και σε αυτή την εμφάνιση ήταν πολύ κομψή. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα υπέροχο λευκό top από το Topshop με διαφάνειες οργάντζας. Το συνδύασε με μία φούστα pencil και μία μαύρη τσάντα. Το top της Δούκισσας του Σάσεξ – αξίας μόλις 25 λιρών – είναι διαθέσιμο σε ακόμη τρία χρώματα. Στο μαύρο, στο μπλε και στο παλ ροζ και είναι μία ιδανική επιλογή για τις ανοιξιάτικες ημέρες. Η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε το «παρών» ως εκπρόσωπος του Εθνικού Θεάτρου το οποίο και πατρονάρει, στο στούντιο αφήγησης Immersive στο Λονδίνο.

Δείτε τις φωτογραφίες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις