Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef Κοντιζάς: «Την είπε» ο κριτής στον Σταύρο Γεωργίου
LIFESTYLE

MasterChef Κοντιζάς: «Την είπε» ο κριτής στον Σταύρο Γεωργίου

MasterChef Κοντιζάς: Ο Σωτήρης Κοντιζάς του επεσήμανε πως με τη στάση του ακυρώνει τους 25 διακεκριμένους σεφ και μάγειρες που ανέδειξαν τους νικητές της δοκιμασίας.

MasterChef Κοντιζάς: Μετά την ήττα των κόκκινων στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 4, ο Σταύρος Γεωργίου ως αρχηγός της ομάδας, αποφάσισε από μόνος του να τεθεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σχολίασε: «Σεφ, ότι και να πω τώρα δεν έχει σημασία. Απλά δεν θεωρώ δίκαιο να φύγει κάποιο από τα παιδιά γιατί δεν έχω βρει κάτι που να πήγε λάθος. Πριν να ξεκινήσει η δοκιμασία, μας είχατε πει για επαγγελματισμό και πειθαρχία. Νομίζω πως αυτό ήταν το μόνο σίγουρο που είχαμε κάνει, αν εξαιρέσουμε το μενού και αυτό που είχαν φάει οι καλεσμένοι που είναι το αποτέλεσμα. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα παιδιά, με κάθε σεβασμό προς τον Γιάννη, απλά και εσείς που ήρθατε στην κουζίνα, νομίζω ότι είχατε καταλάβει ότι εμείς ήμασταν πολύ πιο οργανωμένοι».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ακούγοντας τα όσα έλεγε ο παίκτης, έσπευσε να τον ρωτήσει: «Πιστεύεις ότι μπορείς να βελτιωθείς ή πιστεύεις ότι έχεις φτάσει ταβάνι»; Ο παίκτης του απάντησε: «Για να βρίσκομαι εδώ εννοείται πως πιστεύω πως μπορώ να βελτιωθώ». Στη συνέχεια της κουβέντας τους, ο κριτής “την είπε” στον Σταύρο Γεωργιού, τονίζοντας του πως με αυτή τη στάση ακυρώνει και τους 25 διακεκριμένους σεφ και μάγειρες που ανέδειξαν τους νικητές.

MasterChef Κοντιζάς: Απόσπασμα από την εκπομπή
Δείτε ακόμα

MasterChef: Η παίκτρια που αποχώρησε και εκείνη που… πανηγύρισε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις