Έβρος νέα: Έλληνες και Τούρκοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη σε απόσταση 10 μέτρων

ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος νέα: Έλληνες και Τούρκοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη σε απόσταση 10 μέτρων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έβρος νέα: Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες προσπάθειες από ομάδες μεταναστών να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια, ωστόσο οι ελληνικές δυνάμεις ήταν εκεί, αποτρέποντας τις παράνομες εισόδους στη χώρα.

07.03.2020 | 10:52

Έβρος νέα: Σε ένα video, που κυκλοφόρησε στο Twitter, εμφανίζονται Έλληνες και Τούρκοι, των Ειδικών Δυνάμεων, με το χέρι στη σκανδάλη, σε απόσταση 10 μέτρων το πολύ!

Στο video, όπως μπορείτε να δείτε, που έχει τραβηχτεί από την τουρκική πλευρά, εμφανίζονται Έλληνες και Τούρκοι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων να περιφρουρούν τα σύνορά τους, με το χέρι στη σκανδάλη, σε απόσταση 10 μέτρων μάξιμουμ!

Βλέπουμε, επίσης, ένα τουρκικό τεθωρακισμένο και ένα αυτοκίνητο της ελληνικής αστυνομίας.

Έβρος τώρα: Νέος γύρος επεισοδίων στις Καστανιές με ρίψη δακρυγόνων

Ένταση και επεισόδια σημειώνονται από το πρωί του Σαββάτου στο φυλάκιο των Καστανιών, με ρίψη δακρυγόνων και καπνογόνων από τους Τούρκους και περισσότερους μετανάστες να συγκεντρώνονται στην περιοχή. Όπως μπορεί κανείς να δει στη live εικόνα που μεταδίδει το RT, η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να γίνεται αποπνικτική, καθώς η «πολιορκία» στο σημείο συνεχίζεται για ένατη συνεχόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του grtimes.gr, νωρίτερα το πρωί δεν υπήρχαν επεισόδια κατά μήκος του φράχτη και επικρατούσε σχετική ηρεμία, με τους άνδρες του στρατού να αναπαύονται μετά από τη χτεσινή νύχτα έντασης στα σύνορα του Έβρου με την Τουρκία. Ωστόσο όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερα άτομα συγκεντρώνονται στα σύνορα και η ένταση αυξάνεται.

Έβρος: Νέα επεισόδια με χημικά και κυνηγητό στα χωράφια

Επεισόδια με χημικά και κυνηγητό στα χωράφια έλαβαν χώρα και λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, στον Έβρο, στις Καστανιές, όταν ομάδα μεταναστών επιχείρησε να εισέλθει στην ελληνική επικράτεια. Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται η ένταση, ενώ ακούγονται δυνατές εκρήξεις και σειρήνες.

Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες προσπάθειες από ομάδες μεταναστών να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια, ωστόσο οι ελληνικές δυνάμεις ήταν εκεί, αποτρέποντας τις παράνομες εισόδους στη χώρα.

Exit mobile version