Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο Μπακς: Εκπληκτικός αλλά μόνος – Έλληνας τον έβρισε στο Λος Άντζελες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο Μπακς: Εκπληκτικός αλλά μόνος – Έλληνας τον έβρισε στο Λος Άντζελες

Αντετοκούνμπο Μπακς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση κόντρα στους Λος Αντζελες Λέικερς, αλλά δεν έφτανε και έτσι ηττήθηκαν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Αντετοκούνμπο Μπακς: Μετά το τέλος του αγώνα των Λέικερς με τους Μπακς και την ώρα που οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο όδευαν προς τα αποδυτήρια, Ελληνας που βρέθηκε στον χώρο άρχισε να τους βρίζει στα ελληνικά. Ο Θανάσης πρώτα και ύστερα ο Γιάννης αντέδρασαν στα όσα άκουσαν, ζητώντας τον λόγο με τα πνεύματα μετά από λίγο να ηρεμούν και τους δύο Έλληνες παίκτες να αποχωρούν για τα αποδυτήριο.

Εκπληκτική εμφάνιση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση κόντρα στους Λος Αντζελες Λέικερς, αλλά δεν έφτανε και έτσι ηττήθηκαν οι Μιλγουόκι Μπακς με 113-103 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 32 πόντους με 10/21 σουτ (1/6 τρίποντα), 11/14 βολές, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής. Με εξαίρεση όμως τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο (17 πόντοι), οι υπόλοιποι παίκτες των Μπακς δεν βοήθησαν με χειρότερους όλων τους Κρις Μίντλετον (12 πόντοι με 5/19 σουτ) και Έρικ Μπλέντσο (11 πόντοι με 5/13 σουτ και 5 λάθη).

Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις σημείωσαν μαζί 67 πόντους και κέρδισαν τον Greek Freak Οι Λέικερς είχαν σε σπουδαία βραδιά τον ΛεΜπρόν, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 37 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ και άξιο συμπαραστάτη του τον Ντέιβις, ο οποίος πρόσθεσε 30 πόντους και 9 ριμπάουντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις