Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο πιο αδύναμος κρίκος: Το νέο επεισόδιο (7/3) και τα… νεύρα του Τρύφωνος
LIFESTYLE

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Το νέο επεισόδιο (7/3) και τα… νεύρα του Τρύφωνος

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Τα νεύρα του Κύπριου παρουσιαστή δοκίμασε και άλλος παίκτης που αδυνατούσε να εντοπίσει την παραλιακή περιοχή της Αττικής.

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Ξεκαρδιστικό αναμένεται το νέο επεισόδιο του Πιο Αδύναμου Κρίκου το Σάββατο, αν κρίνουμε από το απόσπασμα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ. Τα μαργαριτάρια των παικτών στις ερωτήσεις του Τάσου Τρύφωνος είναι πολλά. Σε περασμένα επεισόδια του Πιο Αδύναμου Κρίκου παρακολουθήσαμε παίκτη να αναφωνεί πως ο ξάδερφος του Αχιλλέα στην Τροία ήταν ο Πάριος.

Τα νεύρα του Κύπριου παρουσιαστή όμως δοκίμασε και άλλος παίκτη. Ο ίδιος, αδυνατούσε να εντοπίσει την παραλιακή περιοχή της Αττικής, όπου δεν είναι ούτε νησί, αλλά ούτε και λαγούς. Στο απόσπασμα του επεισοδίου του Σαββάτου, ο Τάσος Τρύφωνος ακούγεται να ρωτά: «Σε ποια χώρα βρίσκεται το Κέιπ Τάουν;». Η απάντηση της όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση εκείνο που ανέμενε ο παρουσιαστής του Πιο Αδύναμου Κρίκου. «Τόκιο» απάντησε η παίκτρια με τον Τάσο Τρύφωνος να αναφωνεί «δεν αναπνέω!!!».

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Δείτε το trailer
Δείτε ακόμα

«Θράσος, υπάρχουν παντού κάμερες, ΠΑΝΤΟΥ»: Έξαλλη η Σπυριδούλα με την Ηλιάνα του MasterChef

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις