Κορονοϊός “Κουλούρι”: Τηλεοπτική εκπομπή παρουσίασε “είδηση” από το σατιρικό site

ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός “Κουλούρι”: Τηλεοπτική εκπομπή παρουσίασε “είδηση” από το σατιρικό site

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κορονοϊός "Κουλούρι": Στο Κουλούρι έγραψαν ότι... στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice και σκοπεύει να κολλήσει κορονοϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο.

06.03.2020 | 08:47

Κορονοϊός “Κουλούρι”: Κυριολεκτικά το… τερμάτισαν στην κυπριακή εκπομπή του καναλιού Sigma Όλα καλά. Η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου έδωσε “πάσα” στην πανελίστριά της, Άντρη Χατζηχριστοδούλου για να δώσει το δικό της ρεπορτάζ για τον κορονοϊό. Τότε εκείνη διάβασε ως αληθινή είδηση δημοσίευμα από τη γνωστή, ελληνική και χιουμοριστική ιστοσελίδα Το Κουλούρι με τίτλο “Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice, σκοπεύει να κολλήσει κοροναϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο”.

Η νεαρή μάλιστα διάβασε και συγκεκριμένο απόσπασμα προκαλώντας σοκ στους υπόλοιπους του πάνελ με την περιγραφή του πώς σκοπεύει ο δημοσιογράφος δήθεν να κολλήσει τον ιό. “Αξίζει πραγματικά να θέσω σε κίνδυνο τόσο την υγεία μου όσο και την υγεία των γύρω μου, για ποιον λόγο; Για ένα άρθρο;”, αναρωτιέται η δημοσιογράφος που παρουσίασε την… είδηση.

Το βίντεο με τις κατά τα άλλα σοβαρές αντιδράσεις της παρουσιάστριας θα μείνει στην ιστορία:

Δείτε ακόμη

Κορονό… πορνό – Ο Covid 19 έφτασε και στο Pornhub

Exit mobile version