Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καβούρι φονικό: Νεκρός 47χρονος έπειτα από επεισόδιο με 27χρονο γόνο γνωστής οικογένειας
ΕΛΛΑΔΑ

Καβούρι φονικό: Νεκρός 47χρονος έπειτα από επεισόδιο με 27χρονο γόνο γνωστής οικογένειας

Καβούρι φονικό: Με τη ζωή του πλήρωσε ένας 47χρονος επιχειρηματίας τον καβγά που είχε με 26χρονο σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στο Καβούρι.

Καβούρι φονικό: Θρίλερ στο Καβούρι με πρωταγωνιστή γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Ο νεαρός μετά από επεισόδιο που είχε με γείτονά του, επίσης γόνο γνωστής εφοπλιστικής και επιχειρηματικής οικογένειας, τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα ο 47χρονος να αφήσει λίγες ώρες αργότερα την τελευταία του πνοή, ενώ ο 27χρονος που παρουσιάστηκε λίγες ώρες αργότερα αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης, συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα. Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Ήταν λίγο μετά τις 17:30 όταν ο νεαρός γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας βγήκε από το συγκρότημα κατοικιών που διαμένει κοντά στην αεροπορική βάση, με τη φίλη του και τον σκύλο του.

Ο 47χρονος που εκείνη τη στιγμή έτυχε να βγαίνει από το συγκρότημα είχε φραστικό επεισόδιο με το νεαρό και στη συνέχεια, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, του επιτέθηκε και τον δάγκωσε, με αποτέλεσμα να του ρίξει μια μπουνιά, προκειμένου να αφήσει το χέρι του. Ο άνδρας, σωριάστηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα κι ένας συγγενής του κάλεσε το ΕΚΑΒ. Όμως, οι πληροφορίες λένε πως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως ήταν καλά και επέστρεψε σπίτι του, ενώ ο 27χρονος μετέβη στο Ασκληπιείο Βούλας όπου οι γιατροί του παράσχεσαν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, ράμματα στο χέρι. Στις 12:30 ξημερώματα Κυριακής, ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο νεαρός, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, μετέβη στο ΑΤ Βουλιαγμένης, όπου συνελήφθη. Θα παραμείνει το σαββατοκύριακο στα κρατητήρια και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις