Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εκτροχιάστηκε τρένο Πάτρα: Βγήκε από τις γραμμές του ο προαστιακός
ΕΛΛΑΔΑ

Εκτροχιάστηκε τρένο Πάτρα: Βγήκε από τις γραμμές του ο προαστιακός

Εκτροχιάστηκε τρένο Πάτρα: Tο τρένο του προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κάτω Αχαΐα προς Πάτρα, εκτροχιάστηκε σε πολύ μικρή απόσταση από τον κεντρικό σταθμό.

Εκτροχιάστηκε τρένο Πάτρα: Δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός επιβατών του τρένου που εκτροχιάστηκε νωρίτερα την Παρασκευή κοντά στον κεντρικό σταθμό της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρένο, εκτελούσε το δρομολόγιο από Κάτω Αχαΐα προς Πάτρα. Το συγκεκριμένο, εκτροχιάστηκε την στιγμή που εισερχόταν στην δεύτερη σιδηροδρομική γραμμή και μάλιστα σε πολύ μικρή απόσταση από τον κεντρικό σταθμό. Αμέσως μετά, όλοι οι επιβάτες βγήκαν με ασφάλεια από το τρένο. Έπειτα από λίγη ώρα συνεργεία του ΟΣΕ επανέφεραν το τρένο στις γραμμές. Στη συνέχεια, το οδήγησαν στο μηχανοστάσιο, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Όσον αφορά τα αίτια του εκτροχιασμού, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ταχύτητας, αφού το τρένο πλησίαζε στον κεντρικό σταθμό. Όμως, αυτό που εξετάζουν οι τεχνικοί είναι η πιθανότητα να προκλήθηκε κάποιο πρόβλημα στο σύστημα των τροχών του τρένου. Τέλος, να σημειωθεί ότι λειτουργεί κανονικά η πρώτη σιδηροδρομική γραμμή. Την ίδια ώρα, οι τεχνικοί πραγματοποιούν εργασίες στην δεύτερη γραμμή.

Δείτε ακόμα

Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός σε οχήματα εταιρίας security

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις