Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα 5/3: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα 5/3: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη

Γυναίκα χωρίς όνομα 5/3: Ο Κωστής αποκαλύπτει στην Έλλη ότι ο Χατζής γνωρίζει την αλήθεια για την πατρότητα του μωρού της.

Γυναίκα χωρίς όνομα 5/3: Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», η Κάτια πηγαίνει στον αστυνόμο για να αλλάξει την κατάθεσή της, ενώ η Μαρίνα είναι σε δίλημμα, για το τι πρέπει να κάνει στη Μάρθα. Ο Κωστής αποκαλύπτει στην Έλλη ότι ο Χατζής γνωρίζει την αλήθεια για την πατρότητα του μωρού της. Ο Νίκος προσπαθεί να προσεγγίσει την Κλειώ, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Αργύρης περνάει χρόνο με το Γιάννη και η Εύα προσπαθεί να τον πλησιάσει. Η Μαρίνα σοκάρεται όταν μαθαίνει το σχέδιο της Κάτιας και του Φώτη, ενώ η Ρένα περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα της εξέτασής της.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς η Μαρίνα δεν μπορεί να συνέλθει απ’ το σοκ της προδοσίας της Μάρθας. Σκέφτεται να δώσει τα στοιχεία που έχει στην αστυνομία, ώστε η Μάρθα να συλληφθεί. Η Μάρθα, που δεν μπορεί να αντέξει την κατακραυγή όλων, είναι έτοιμη να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ η Κάτια κι η Ρένα προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη, πιστεύοντας πως μια τέτοια κίνηση, όχι μόνο δεν θα βοηθούσε σε τίποτε, αλλά θα δημιουργούσε και ενοχές στην Μαρίνα. Η Μάρθα αποφασίζει να μείνει στο προσκήνιο και να αναλάβει τις ευθύνες της, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Παράλληλα, ο Νίκος είναι ένα βήμα μπροστά. Κι ενώ ο Αστυνόμος τον κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε και τον απειλεί, εκείνος έχει ακόμη έναν άσσο στο μανίκι του.

Γυναίκα χωρίς όνομα 5/3: Το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις