Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Έβρος: Οι 19 φωτογραφίες και τα βίντεο από τα σύνορα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Έβρος: Οι 19 φωτογραφίες και τα βίντεο από τα σύνορα

Μητσοτάκης - Έβρος: «Καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ την κυριαρχία της χώρας μου» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε από την επίσκεψή του στον Έβρο έχοντας στο πλευρό του την ηγεσία της ΕΕ

Μητσοτάκης – Έβρος: Δεκαεννέα καρέ επέλεξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την χθεσινή του επίσκεψή στον Εβρο. Οι δέκα εξ αυτών είναι μαζί με τη ηγεσία της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στον Έβρο για αυτοψία παρουσία του πρωθυπουργού μετά τις απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ανοίξει τα σύνορα σε πρόσφυγες και μετανάστες. Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε και δύο βίντεο. Το πρώτο είναι μέσα από το ελικόπτερο που πέταξε μαζί με την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι πάνω από τα σύνορα.

Το δεύτερο βίντεο είναι από την παρουσίαση στην ηγεσία της ΕΕ των αντικειμένων που πετούσαν οι μετανάστες προς τις ελληνικές δυνάμεις όταν τους εμπόδισαν να περάσουν στα ελληνικά σύνορα. «Καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ την κυριαρχία της χώρας μου. Ταυτόχρονα, η Ελλάδα προσφέρει μία σπουδαία υπηρεσία στην Ευρώπη, γιατί τα σύνορα της Ελλάδας είναι τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα τα προστατεύσουμε» διαμηνύει ο πρωθυπουργός μέσα από τη λεζάντα του συγκεκριμένου φωτογραφικού «άλμπουμ».

Μητσοτάκης – Έβρος: Οι φωτογραφίες στο Instagram

Οι επόμενες εννέα φωτογραφίες στο Instagram του πρωθυπουργού επελέγησαν από την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη, τις Φέρες και το φυλάκιο των Κήπων στον Έβρο κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης διεμήνυσε ότι «η Ελλάδα δεν εκβιάζεται, κανείς δεν θα περάσει τα σύνορα».

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας» σημειώνει στη λεζάντα των εννέα αυτών φωτογραφιών ο κ. Μητσοτάκης.

https://www.instagram.com/p/B9SJE3MDEka/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις