Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλείσιμο συνόρων: Η επιχείρηση του στρατού σε πέντε εντυπωσιακά βίντεο
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ

Κλείσιμο συνόρων: Η επιχείρηση του στρατού σε πέντε εντυπωσιακά βίντεο

Κλείσιμο συνόρων: Καθημερινή είναι τα τελευταία 24ωρα η «μάχη» που δίνουν και μονάδες του στρατού για να εμποδίσουν την είσοδο στην Ελλάδα παράνομων μεταναστών, μετά την απόφαση Ερντογάν να ανοίξει τα σύνορα.

Κλείσιμο συνόρων: Στον Εβρο και τα νησιά στελέχη του Δ΄ Σώματος Στρατού και της ΑΣΔΕΝ δίνουν 24ωρη «μάχη» για να μην επιτρέψουν την είσοδο μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Τα βίντεο από τις επιχειρήσεις που πραγματοποίησαν στον Έβρο και τα νησιά στελέχη του Δ΄ Σώματος Στρατού και της ΑΣΔΕΝ είναι ενδεικτικά της απόλυτης ετοιμότητας των στελεχών του στρατού.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφτηκαν την παρέμβριο Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού, προκειμένου να επιθεωρήσουν τα μέτρα επιτήρησης κατά μήκος των συνόρων στο νομό Έβρου, τα οποία ενισχύονται με σκοπό την αποτροπή των παράνομων εισόδων προς την Ελλάδα.

Μυτιλήνη: Στο αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρθηκαν οι πρώτοι μετανάστες

Σε αρματαγωγό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης, οι πρώτοι πρόσφυγες από τον καταυλισμό της Μόριας. Το αρματαγωγό θα μεταφέρει σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα τους μετανάστες που έφτασαν στο νησί τις περασμένες ημέρες και θα απελαθούν χωρίς να καταγραφούν βάσει των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ της Κυριακής.

Οι περισσότεροι από τους μετανάστες που φιλοξενήθηκαν στην πρόχειρη δομή που δημιουργήθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης είναι από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και τη Σομαλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις