Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατερίνα Ζιώγου πέθανε: Έφυγε από τη ζωή η «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Ζιώγου πέθανε: Έφυγε από τη ζωή η «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα

Κατερίνα Ζιώγου πέθανε: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Κατερίνας Ζιώγου.

Κατερίνα Ζιώγου πέθανε: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα» και τον ρόλο της «Ντορίτας». Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή πριν από 10 ημέρες και σήμερα το πρωί τελέστηκε το 9ημερο μνημόσυνό της.

Έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα και δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Η Κατερίνα Ζιώγου τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έκανε πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ είχε και μια κόρη 15 ετών.

Κατερίνα Ζιώγου: Ποια ήταν η «Ντορίτα»

H Κατερίνα Ζιώγου έκανε την εμφάνισή της στην τηλεοπτική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» το 1995, υποδυόμενη την κόρη της «Χριστίνας», δηλαδή της Άννας Παναγιωτοπούλου. Έκτοτε την είχαμε δει στις τηλεοπτικές σειρές «Safe sex», «Πήρα κόκκινα γυαλιά» και «Παππούδες εν δράσει». Η μεγάλη της αγάπη ωστόσο ήταν πάντα το θέατρο όπου και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις, μέχρι την περίοδο που διαγνώστηκε με καρκίνο και αναγκάστηκε να σταματήσει.

Η Ντόλτσε Βίτα είναι ελληνική αισθηματική κωμική σειρά που προβλήθηκε σε δύο κύκλους στο Mega Channel, τις τηλεοπτικές σεζόν 1995-1996 και 1996-1997. Η σκηνοθεσία της σειράς έγινε από τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ το σενάριο γράφτηκε από τον ίδιο σε συνεργασία με τον Λευτέρη Παπαπέτρου. Η σειρά εξιστορεί τον παράνομο έρωτα μιας χήρας διευθύντριας εργοστασίου, της Χριστίνας Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου), με το νεαρό Αντώνη Καλούδη (Θανάσης Ευθυμιάδης), ο οποίος επρόκειτο να γίνει γαμπρός της.

Κατερίνα Ζιώγου: Η πλοκή του «Ντόλτσε Βίτα»

Η Χριστίνα και ο Αντώνης προσπαθούν να κρύψουν την παράνομη σχέση τους ώστε να διαφυλάξουν την οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή. Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν στο πρώην στούντιο L.T.V. A.E. ιδιοκτησίας Λιάνας Πατέρα στην οδό Ασλάνογλου 63 στην Καλλιθέα. Η σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ήταν σταθερά το δημοφιλέστερο σε τηλεθέαση σίριαλ του Mega στην πρώτη της προβολή,[εκκρεμεί παραπομπή] ενώ τα επόμενα χρόνια προβλήθηκε πολλές φορές σε επανάληψη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις