Άγριες Μέλισσες: Ο “Προύσαλης” αποκαλύπτει με ποια ήταν παντρεμένος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες: Ο “Προύσαλης” αποκαλύπτει με ποια ήταν παντρεμένος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες: Μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Γιώργος Σουξές.

02.03.2020 | 11:29

Άγριες Μέλισσες: Για την προσωπική του ζωή, αλλά και τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του μίλησε ο Προύσαλης από τις «Αγριες Μέλισσες», Γιώργος Σουξές σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Ήμουν παντρεμένος με την πολυβραβευμένη σκηνογράφο – ενδυματολόγο, Αννα Μαχαιριανάκη, με την οποία έχουμε έναν γιο, τον Κωνσταντίνο. Η σχέση μου με την πρώην σύζυγο μου είναι εξαιρετική. Ο Κωνσταντίνος είναι 24 ετών, σπουδάζει Διοίκηση Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ασχολείται από πολύ μικρός με την ιστιοπλοΐα, το τζούντο και τώρα τελευταία με την τοξοβολία. Με αναγκάζει να βγάζω τα παπούτσια μου όταν μπαίνω στο σπίτι του και είναι αυστηρός κριτής σε ό,τι κάνω στο επάγγελμα μου», τόνισε αρχικά στην συνέντευξή του στο Τηλέραμα ο γνωστός από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι μοναχικός και καχύποπτος»

«Στάθηκα δίπλα στους γονείς μου μέχρι την τελευταία στιγμή και νιώθω ευτυχής γι’ αυτό. Εχω δύο αδελφούς, τον Δημήτρη και τον Θόδωρο, με τους οποίους έχω εξαιρετικές σχέσεις. Στις προσωπικές μου σχέσεις αγάπησα και αγαπήθηκα πολύ, αλλά και πληγώθηκα βαθιά. Οι φίλοι μου λένε πως είμαι μοναχικός, ερευνητικός, με αυξημένο ένστικτο, καχύποπτος, ισχυρογνώμων και πεισματάρης. Εγώ θα έλεγα ότι είμαι δοτικός, ευγενής, φιλικός, δίκαιος και καθόλου τσιγκούνης.

Οι φίλοι μου είναι δημιουργικοί, πολυτάλαντοι, με αγαπούν πολύ, τους αγαπώ περισσότερο και είναι πάντα δίπλα μου, σε χαρές, αλλά κυρίως σε λύπες. Αντιπαθώ τους ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνοι και προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν με ψεύτικα χαμόγελα και αστείες δικαιολογίες, γιατί παρεξηγούν την ευγένεια με τη βλακεία. Θα ήθελα για το μέλλον καλή υγεία, μια καλή σύντροφο, να πήγαινα στην Επίδαυρο με μια αρχαία κωμωδία ή τραγωδία, να συνεχίσω να εργάζομαι στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, σε καλές παραγωγές, με ρόλους που θα μου αρέσουν».

Exit mobile version