Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Eurovision Greece 2020: Τι λένε τα στοιχήματα για τη θέση της Ελλάδας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision Greece 2020: Τι λένε τα στοιχήματα για τη θέση της Ελλάδας

Eurovision Greece 2020: Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στην 15η θέση μεταξύ των 41 χωρών .

Eurovision Greece 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη και το Supergirl ετοιμάζονται πυρετωδώς για την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2020 τον προσεχή Μάιο. Η ελληνική αποστολή στον διαγωνισμό της Eurovision 2020 παρουσίασε την Κυριακή το τραγούδι με την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου, καθώς και το επίσημο βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής που θα βρεθεί φέτος στο Ρότερνταμ στης Ολλανδίας. Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε πως επηρέασαν τα στοιχήματα για την Eurovision 2020, η παρουσίαση του βίντεο κλιπ, αλλά και το ίδιο το τραγούδι που ερμηνεύει η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στην 15η θέση μεταξύ των 41 χωρών που θα διαγωνιστούν στον διαγωνισμό της Eurovision. Τα στοιχήματα θέλουν στις πρώτες θέσεις, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, την Ισλανδία, τη Λιθουανία και τη Ρουμανία, ενώ από κοντά ακολουθεί και η συμμετοχή της Ιταλίας στη Eurovision 2020, η οποία και θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ιταλίας. Οι πρώτες ενδείξεις των στοιχημάτων για τον νικητή της Eurovision 2020 μπορεί να αλλάξουν ριζικά, καθώς στις πρώτες θέσεις βρίσκονται χώρες που δεν έχουν ακόμη παρουσιάσει επίσημα τους εκπροσώπους και τα τραγούδια τους στον διαγωνισμό.

Eurovision Greece 2020: 400.000 views ως τώρα

Στους φαν της Eurovision είναι επίσης γνωστό – με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνο της Ελένης Φουρέιρα – πως η σκηνική παρουσία, αλλά και ο τρόπος που θα κινηθεί μια συμμετοχή τις ημέρες του διαγωνισμού στο Ρότερνταμ μπορεί να απογειώσει τις πιθανότητές της να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση. Το ενδιαφέρον για την Eurovision είναι πάντοτε ζωηρό στην Ελλάδα, αλλά και μεταξύ φανατικών του θεσμού ανά την Ευρώπη. Έτσι, το κομμάτι Supergirl και η Στεφανία Λυμπερακάκη πλησιάζουν τα 400.000 views στο YouTube σε λιγότερες από 24 ώρες.

Eurovision Greece 2020: Δείτε εδώ το κομμάτι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις