Αθήνα

°C

Σάββατο

18

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεταναστευτικό Ελλάδα τώρα: Αναβάλλονται οι συνεδριάσεις της προανακριτικής
ΕΛΛΑΔΑ

Μεταναστευτικό Ελλάδα τώρα: Αναβάλλονται οι συνεδριάσεις της προανακριτικής

Μεταναστευτικό Ελλάδα τώρα: Υπό αυτά τα δεδομένα η κατάθεση του κ Νίκου Παππά που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη θα γίνει την Πέμπτη.

Μεταναστευτικό Ελλάδα τώρα: Την αναβολή των προγραμματισμένων συνεδριάσεων της προανακριτικής έως την Πέμπτη αποφάσισε το προεδρείο της επιτροπής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της ολιγοήμερης παύσης εργασιών είναι οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα και η εργαλειοποιήση του μεταναστευτικού από την Τουρκία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το προεδρείο της προανακριτικής σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου συμφώνησε πως απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η απρόσκοπτη προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και η αποφυγή των ζητημάτων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ για καλλιέργεια διχαστικών εντάσεων.

Υπό αυτά τα δεδομένα η κατάθεση του κ Νίκου Παππά που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη θα γίνει την Πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καλείται για εξηγήσεις μετά τις αποκαλύψεις του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή σύμφωνα με τις οποίες ο κ Δ. Παπαγγελόπουλος του ζήτησε χρήματα για την διευθέτηση δικαστικών υποθέσεων σε συνάντηση που είχαν το 2016 στο Μ. Μαξίμου παρουσία του κ Παππα.

Μεταναστευτικό Ελλάδα τώρα: Εικόνες από τον Έβρο
Δείτε ακόμα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα – Μετανάστες καίνε δάσος στη Στέρνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις