Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα Καθαρά Δευτέρα: Ωράριο λειτουργίας
ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα Καθαρά Δευτέρα: Ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα Καθαρά Δευτέρα: Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα Καθαρά Δευτέρα: Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το σαρακοστιανό τραπέζι μπορούν να κάνουν σήμερα Καθαρά Δευτέρα και για λίγες ώρες ακόμα οι καταναλωτές. Συγκεκριμένα, από τις 6 το πρωί είναι ανοικτά τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη (ΟΚΑΑ) και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο έχει ανοίξει από τις 9 το βράδυ της Κυριακής και τα μαγαζιά της θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Ανοιχτά είναι, επίσης, σήμερα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές. Τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά.

Σημειώνεται, επίσης, πως η σημερινή ημέρα δεν θεωρείται εξαιρέσιμη αργία για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα. Κατά συνέπεια, επιτρέπεται η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων και η απασχόληση των μισθωτών είναι νόμιμη, χωρίς να δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.

Δείτε ακόμη

Χαρταετό με λιακάδα! Η πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις