Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Έβρος: Η ΠΑΕ στέλνει αναλώσιμα στα σύνορα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Έβρος: Η ΠΑΕ στέλνει αναλώσιμα στα σύνορα

Ολυμπιακός - Έβρος: «Η καρδιά των Ελλήνων χτυπάει στον Έβρο, θα είμαστε εκεί» αναφέρει σε ανάρτησή του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ολυμπιακός – Έβρος: Σε μια κίνηση στήριξης προς τις δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας που βρίσκονται στον Εβρο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι αποστέλλει αναλώσιμα στα σύνορα. Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία της ομάδα του Πειραιά αναφέρει ότι θα στείλει άμεσα τρεις νταλίκες με νερό, τρόφιμα, αναψυκτικά και αναλώσιμα στον Εβρο ώστε να ενισχυθούν οι δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας που υπερασπίζονται τα ελληνικά σύνορα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμεριζόμενη τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας στέλνει άμεσα στα σύνορα 3 νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά, και αναλώσιμα για τους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δίπλα τους θα βρεθεί και ομάδα εθελοντών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως συμβαίνει πάντα όταν υπάρχει ανάγκη. Η καρδιά όλων των Ελλήνων χτυπάει στον Έβρο και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι εκεί, δίπλα σε αυτούς που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και θα τους παρέχουμε ότι χρειαστούν.​

Κρήτη: Εθελοντές ειδικοδυναμίτες πάνε Έβρο

Εθελοντές των ειδικών δυνάμεων από όλη την Κρήτη ετοιμάζονται να επισκεφθούν τα σύνορα του Έβρου, με σκοπό να ενισχύσουν τις ελληνικές δυνάμεις στις Καστανιές. Το ταξίδι για τα σύνορα της χώρας έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 10 ημέρες. Στην ανακοίνωση που έχουν εκδώσει στην σελίδα τους στο Fecebook, οι ενδιαφερόμενοι για να κατοχυρώσουν την θέση τους θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους μέσα στα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να γνωρίζουν από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αριθμητικά την δύναμη που θα συγκεντρωθεί.

Μεγάλο το ενδιαφέρον στην Κρήτη

Ανάμεσα στα απαραίτητα στοιχεία που καλούνται να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι είναι όνομ/νυμο, έτος υπηρέτησης, σώμα υπηρέτησης και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Η ανακοίνωση έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον από εθελοντές, οι οποίοι ενδιαφέρονται πραγματικά να βρεθούν στον Έβρο, ενώ δεν είναι και λίγες οι γυναίκες που σαν γνήσιες Μπουμπουλίνες ρωτούν αν μπορούν να βρεθούν κι εκείνες εκεί. Οι διοργανωτές αν και τις ενημερώνουν πως πρόκειται για μια καθαρά ανδρική υπόθεση, τις ευχαριστούν και τις εμψυχώνουν για την στάση και την παλικαριά τους σε μια τέτοια στιγμή για την χώρα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης καλεί εθελοντές Ειδικών δυνάμεων να μεταβούμε στα σύνορα για να ενισχύσουμε τον στρατό για 10 ημέρες.

Λόγω πολλών τηλεφώνων στον διοργανωτή κ. Μανούσο Τρευλακη όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα.

Όνομ/νυμο, έτος υπηρέτησης, σώμα υπηρέτησης, κινητό.

Η αναχώρηση θα γίνει οργανωμένα μόλις συμπληρωθεί η πρώτη ομάδα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις