Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δένδιας τουίτερ: Μήνυμα στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας τουίτερ: Μήνυμα στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

Δένδιας τουίτερ: Μήνυμα με το οποίο ευχαριστεί τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας απέστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Δένδιας τουίτερ: Μήνυμα με το οποίο ευχαριστεί τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας απέστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο υπ. Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. «Τις ώρες αυτές οι σκέψεις μας βρίσκονται στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μας, που υπό δύσκολες συνθήκες φυλάσσουν αποτελεσματικά και με ευσυνειδησία τα σύνορα της χώρας μας. Σας ευχαριστούμε!», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Δένδιας.

Επιθεώρηση Παναγιωτόπουλου στη συνοριακή γραμμή του Έβρου

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έχει μεταβεί στον Έβρο, πραγματοποίησε επιθεώρηση των Δυνάμεων συνοριακής φύλαξης από το ΕΦ1 στις Καστανιές και κατά μήκος της συνοριακής γραμμής. Τον υπουργό συνόδευαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, οι βουλευτές κ.κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης και Χρήστος Δερμεντζόπουλος, υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετά το πέρας της επιθεώρησης, ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι τα ελληνικά σύνορα προφυλάσσονται άριστα. «Διαπιστώσαμε ότι τα σύνορα φρουρούνται και προφυλάσσονται άριστα», τόνισε συγκεκριμένα και ευχαρίστησε τις δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.

Δείτε ακόμη

Μετανάστες πετούν πέτρες και καδρόνια – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις