Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κιλκίς: Τραγωδία στην άσφαλτο – 4 νεκροί
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κιλκίς: Τραγωδία στην άσφαλτο – 4 νεκροί

Τροχαίο Κιλκίς: Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο 528ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων, στο Κιλκίς, μεταξύ δυο αυτοκινήτων με ελληνικές πινακίδες

Τροχαίο Κιλκίς: Πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 σήμερα στο 528ο χλμ της ΠΑΘΕ, στο Κιλκίς, στο ύψος του Λιμνοτόπου, κοντά στο Πολύκαστρο. Συγκεκριμένα, στις 10:50, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, όταν το ΙΧ που κατευθυνόταν προς Ευζώνους συγκρούστηκε με το έτερο που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκης, μετά τα Plaza Πολυκάστρου. Ως αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Στο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Ευζώνους επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα 62 χρόνων. Από το αυτοκίνητο αυτό ανασύρθηκε νεκρούς ο οδηγός και σοβαρά τραυματισμένη η συνοδηγός του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Στο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη επέβαιναν δυο άτομα, που ανασύρθηκαν νεκρά ο οδηγός 47 χρόνων και ο συνοδηγός του 37 χρόνων. Η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή που οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κιλκίς με δυσκολία μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν τους νεκρούς από τα οχήματα.

Τροχαίο Κιλκίς: Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

«Σήμερα (29 Φεβρουαρίου 2020) ώρα 10.50΄περίπου στο 529 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός και επέβαινε σε αυτό 37χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός και σε αυτό επέβαινε 62χρονη ημεδαπή. Η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών και των επιβατών τους. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις