Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρινάκης – Άρσεναλ: “Ολυμπιακός σημαίνει οικογένεια”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρινάκης – Άρσεναλ: “Ολυμπιακός σημαίνει οικογένεια”

Μαρινάκης - Άρσεναλ: Το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Μαρινάκης – Άρσεναλ: Το δικό του μήνυμα, για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες ώρες μετά την επιστροφή της αποστολής των «ερυθρόλευκων» από το Λονδίνο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μήνυμα του στα social media αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι όλοι είναι ενωμένοι, είναι οικογένεια! Και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια στην Ευρώπη, αυτή την φορά απέναντι στην Γουλβς, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημαίνει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Δείξαμε για άλλη μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα! Συνεχίζουμε δυνατά στην Ευρώπη, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για τον ΘΡΥΛΟ μας!» ήταν το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού.

Μαρινάκης: Γιορτή στον… Ρέμο!

Ο Μαρινάκης, γιόρτασε τη μεγάλη πρόκριση μαζί με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο. Όταν οι πανηγυρισμοί ολοκληρώθηκαν στο Emirates από παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φιλάθλους, το γλέντι μεταφέρθηκε σε γνωστό ελληνικό νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου. Στην παρέα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε στο πλευρό του στενούς συνεργάτες και φίλους, βρισκόταν και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος επίσης προηγουμένως παρακολούθησε την αναμέτρηση των Πειραιωτών από τις εξέδρες του Εμιρεϊτς. Άλλωστε διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για χάρη του οποίου έσπασαν δεκάδες πιάτα στο «Elysee».

Ο Ρέμος και ο Μαρινάκης κάθονταν αντικριστά στο ίδιο τραπέζι κι όταν ο τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο, αφιέρωσε στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού τη «Θάλασσα του Πειραιά», ενώ στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε πανδαιμόνιο καθώς είχαν συρρεύσει και αρκετοί φίλοι των «ερυθρόλευκων» για να διασκεδάσουν.

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο από το «ερυθρόλευκο» γλέντι:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις