Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καταδίωξη με νεκροφόρα: Ληστής πήρε… πτώμα και πάτησε τα γκάζια
ΚΟΣΜΟΣ

Καταδίωξη με νεκροφόρα: Ληστής πήρε… πτώμα και πάτησε τα γκάζια

Καταδίωξη με νεκροφόρα: Ο οδηγός του αυτοκινήτου το είχε αφήσει έξω από την εκκλησία, με αναμμένη τη μηχανή, προκειμένου να μεταφέρει στο εσωτερικό της ένα άλλο πτώμα.

Καταδίωξη με νεκροφόρα: Διπλό μπελά βρήκε ένας ληστής στην Καλιφόρνια. Ο δράστης βρέθηκε έξω από εκκλησία στο Λος Αντζελες και έκλεψε ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρκαρισμένο μπροστά στον ναό. Μόνο που το αυτοκίνητο αυτό ήταν… νεκροφόρα και μέσα της υπήρχε ένα πτώμα! Ο οδηγός του αυτοκινήτου το είχε αφήσει έξω από την εκκλησία, με αναμμένη τη μηχανή, προκειμένου να μεταφέρει στο εσωτερικό της ένα άλλο πτώμα. Το πρώτο βρισκόταν ακόμη μέσα στο όχημα όταν ο δράστης το έκλεψε, προφανώς χωρίς να αντιληφθεί ότι ο «επιβάτης» ήταν νεκρός. Την Τετάρτη, το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες κάλεσε μέσω του Twitter τον ύποπτο να επιστρέψει το πτώμα.

«Από όλες τις κακές αποφάσεις που πήρες, κάνε τουλάχιστον μία καλή και επέστρεψε το πτώμα και το φέρετρο», έγραψε χαρακτηριστικά το γραφείο του σερίφη του Λος Αντζελες. Ο δράστης συνελήφθη τελικά σήμερα το πρωί, μετά από καταδίωξη σε έναν αυτοκινητόδρομο και αφού το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Το πτώμα βρισκόταν ακόμη μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμη

Βίντεο-ντοκουμέντο: Άγρια καταδίωξη από Κομοτηνή μέχρι Λαγκαδά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις