Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορωνοϊός Ελλάδα: Ύποπτο κρούσμα σε πλοίο προς Πάτρα από την Ιταλία
ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ύποπτο κρούσμα σε πλοίο προς Πάτρα από την Ιταλία

Κορωνοϊός Ελλάδα: Διακομίσθηκε στο «Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων» όπου και εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης

Κορωνοϊός Ελλάδα: Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές και στο πλήρωμα του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «CRUISE OLYMPIA». Η αναστάτωση προκλήθηκε μετά την πληροφορία για τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος κορωνοϊου, μεταξύ των επιβατών που βρίσκονταν εν πλω από την Ιταλία με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας. Το πλοίο, κατέπλευσε στο λιμάνι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για την ταυτότητα του επιβάτη.

Πριν από λίγη ώρα και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «tempo24», ο επιβάτης αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (ενδιάμεσος σταθμός του δρομολογίου) παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο «Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων» όπου και εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Υπενθυμίζεται το ΠΓΝ Ιωαννίνων έχει οριστεί ως αναπληρωματικό Νοσοκομείο στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Βασικό είναι Πανεπιστημιακό ΓΝ Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», στο Ρίο.

Δείτε ακόμα

Καθηγήτρια από την Αθήνα το τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις