Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κώστας Βουτσάς: Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποχαιρετά τον αγαπημένο ηθοποιό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κώστας Βουτσάς: Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποχαιρετά τον αγαπημένο ηθοποιό

Κώστας Βουτσάς: Κάποια στιγμή σου είχα πει γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός τώρα θέλω να το πω σε όλους», γράφει στο μήνυμά του ο ηθοποιός.

Κώστας Βουτσάς: Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι ένας από τους ανθρώπους που γνώριζαν τον Κώστα Βουτσά και είχε την τύχη να συνεργαστεί μαζί του. Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξομολογείται τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του και στην απόφαση του να ακολουθήσει την υποκριτική, ο αγαπημένος ηθοποιός. «Κώστα μου αγαπημένε καλό ταξίδι! Κάποια στιγμή σου είχα πει γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός τώρα θέλω να το πω σε όλους! Το 1968 ήμουνα 17 χρόνων χαμένος επαρχιώτης μπήκα στο θέατρο Γκλόρια και σε είδα στην παράσταση «Γαμπροί απ´το παράθυρο».

«Τα μάτια σου έλαμπαν η ψυχή σου άνοιξε την ψυχή μου η αγάπη για αυτό που έκανες η αγάπη σου για εμάς που ήμασταν κάτω η ανάγκη σου να μας κάνεις ευτυχισμένους να μας δώσεις χαρά γέλιο ευτυχία,εκείνη τη στιγμή ήταν που αποφάσισα ότι αξίζει να αγωνίζεσαι για να κάνεις τους ανθρώπους ευτυχισμένους! Είναι ένας σπουδαίος αγώνας! Κώστα μου σε ευχαριστώ που με έβαλες σε αυτόν τον αγώνα! Και με αξίωσε ο θεός να βρεθώ στη σκηνή μαζί σου! Καλό ταξίδι ξέρω ότι αγάπησες τη ζωή όσο κανείς», γράφει ο Γιώργος Παρτσαλάκης στον συγκινητικό αποχαιρετισμό του.

Δείτε ακόμα

«Σήμερα οι ουρανοί έχουν χαρά»: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Λαζόπουλου στον Βουτσά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις