Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα 27/2: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Πέμπτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα 27/2: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Πέμπτη

Γυναίκα χωρίς όνομα 27/2: Η  Κλειώ παρακαλάει τον Κωστή να κρύψει το στικάκι που έχει στοιχεία που ενοχοποιούν τον πάτερα της.

Γυναίκα χωρίς όνομα 27/2: Σήμερα, Πέμπτη 27/2/20 στη σειρά Γυναικά χωρίς όνομα ο Χατζής μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό της  Έλλης. Ο Νίκος πιέζει τον Φώτη και την Κάτια να του πουν που είναι η Διονυσία. Η Κάτια μαθαίνει από την Εύα όλη την αλήθεια για τον Γιάννη και τη σχέση τους με τον Αργύρη. Η  Κλειώ παρακαλάει τον Κωστή να κρύψει το στικάκι που έχει στοιχεία που ενοχοποιούν τον πάτερα της. Ο Αργύρης  έχει μια αναπάντεχη συνάντηση. Την ίδια ώρα, μια κίνηση του αστυνόμου φέρνει την Κάτια και την Μαρίνα πολύ κοντά στο να αποκαλυφθούν.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς, είδαμε ότι ο Αργύρης είναι αναστατωμένος με την πιθανότητα ο Γιάννης να είναι γιος του. Η Κάτια προσπαθεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με ψυχραιμία. Παράλληλα ψάχνει τρόπο να στριμώξει τον Νίκο να μην καρφώσει την Μαρίνα στον Αστυνόμο. Η Μαρίνα νιώθει τον κίνδυνο να πλησιάζει όλο και περισσότερο και η πιθανότητα να πρέπει να φύγει μακριά με την Μελίτη την φοβίζει και την αγχώνει. Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την συμμαχία Κωστή και Χατζή, θα δώσει χωρίς να θέλει μια ζωτικής σημασίας πληροφορία στον εχθρό του. Η Κάτια θα δεχτεί την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας.

Γυναίκα χωρίς όνομα 26/2: Τι είδαμε χθες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις