Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Συντάξεις Μαρτίου 2020 πληρωμή: Αναλυτικά η καταβολή και των επιδομάτων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Μαρτίου 2020 πληρωμή: Αναλυτικά η καταβολή και των επιδομάτων

Συντάξεις και επιδόματα πληρωμή: Θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Συντάξεις Μαρτίου 2020 πληρωμή: Συντάξεις και επιδόματα πληρώνονται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, με αποτέλεσμα συνταξιούχοι και δικαιούχοι επιδομάτων και παροχών του ΟΠΕΚΑ να δουν χρήματα στο λογαριασμό τους. Συγκεκριμένα, το Δημόσιο ,το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ και τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλουν σήμερα τις συντάξεις Μαρτίου 2020. Επιπλέον θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου τα παρακάτω επιδόματα και παροχές: Επίδομα Παιδιού, Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, Σύνταξη Yπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών.

Κοινωνικό μέρισμα

Έως το τέλος Φεβρουαρίου θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα για το έτος 2019 συνολικά 17.000 νοικοκυριά της χώρας που δεν το είχαν λάβει. Αυτή ήταν η ανακοίνωση που έκανε πρόσφατα ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Η καταβολή προνοιακών επιδομάτων
Δείτε ακόμα

Πάνω από 8.000 αιτήσεις για το φυσικό αέριο – Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις