Σίσσυ Χρηστίδου ινστα: Τα νεύρα με follower – Της “την είπε” για τα ταξίδια

LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου ινστα: Τα νεύρα με follower – Της “την είπε” για τα ταξίδια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σίσσυ Χρηστίδου ινστα: Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολυάσχολη μητέρα, αλλά τα παιδιά της αποτελούν για αυτή πάντα την απόλυτη προτεραιότητα τους και πάντα λατρεύει να περνάει δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

27.02.2020 | 08:45

Σίσσυ Χρηστίδου ινστα: Είναι γνωστό πως η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τα ταξίδια και σχεδόν πάντα συνοδεύεται από τα παιδιά της. Ως λάτρης και των social media, η Σίσσυ Χρηστίδου συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις εκδρομές τους, όπως έκανε και από το τελευταίο τους ταξίδι στο Παρίσι. Συγκεκριμένα ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του γιου της, ο οποίος ποζάρει μπροστά απ’ το σιντριβάνι του Saint-Michel στο Παρίσι. Έξαλλη όμως την έκανε μία follower της, η οποία της σχολίασε κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία: «Τέλεια. Αλλά σε πιο σχολείο πάνε τα παιδιά και μπορούν να ταξιδέψουν ανά δεύτερη εβδομάδα; Θέλω να πάω κι εγώ…».

Η Σίσσυ Χρηστίδου της απάντησε φανερά ενοχλημένη: «Την προηγούμενη βδομάδα κάναμε 2 μέρες κοπάνα. Αυτή τη βδομάδα είναι κλειστό το σχολείο τους. Ε9 κάνεις;», με τη follower τελικά να απαντά ξανά: «Είσαι φοβερή μανούλα.. και καλά κάνεις με τις κοπάνες».

Δείτε τον διάλογό της Σίσσυς Χρηστίδου με την follower:

«Ε9 κάνεις;»…

Exit mobile version