Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Χρηστίδου ινστα: Τα νεύρα με follower – Της “την είπε” για τα ταξίδια
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου ινστα: Τα νεύρα με follower – Της “την είπε” για τα ταξίδια

Σίσσυ Χρηστίδου ινστα: Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολυάσχολη μητέρα, αλλά τα παιδιά της αποτελούν για αυτή πάντα την απόλυτη προτεραιότητα τους και πάντα λατρεύει να περνάει δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Σίσσυ Χρηστίδου ινστα: Είναι γνωστό πως η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τα ταξίδια και σχεδόν πάντα συνοδεύεται από τα παιδιά της. Ως λάτρης και των social media, η Σίσσυ Χρηστίδου συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις εκδρομές τους, όπως έκανε και από το τελευταίο τους ταξίδι στο Παρίσι. Συγκεκριμένα ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του γιου της, ο οποίος ποζάρει μπροστά απ’ το σιντριβάνι του Saint-Michel στο Παρίσι. Έξαλλη όμως την έκανε μία follower της, η οποία της σχολίασε κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία: «Τέλεια. Αλλά σε πιο σχολείο πάνε τα παιδιά και μπορούν να ταξιδέψουν ανά δεύτερη εβδομάδα; Θέλω να πάω κι εγώ…».

Η Σίσσυ Χρηστίδου της απάντησε φανερά ενοχλημένη: «Την προηγούμενη βδομάδα κάναμε 2 μέρες κοπάνα. Αυτή τη βδομάδα είναι κλειστό το σχολείο τους. Ε9 κάνεις;», με τη follower τελικά να απαντά ξανά: «Είσαι φοβερή μανούλα.. και καλά κάνεις με τις κοπάνες».

Δείτε τον διάλογό της Σίσσυς Χρηστίδου με την follower:

«Ε9 κάνεις;»…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις