MasterChef 4: Η πρώτη εξωτερική δοκιμασία και το αυτοκινητάκι του γκόλφ

LIFESTYLE

MasterChef 4: Η πρώτη εξωτερική δοκιμασία και το αυτοκινητάκι του γκόλφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

MasterChef 4: Η άφιξη των κριτών θύμισε το τρέιλερ του MasterChef 4, όπου οι κριτές είχαν στριμωχτεί σε ένα αυτοκίνητο με οδηγό και πάλι τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

27.02.2020 | 23:20

MasterChef 4: Η πρώτη εξωτερική δοκιμασία του MasterChef 4 είναι γεγονός. Οι παίκτες βρέθηκαν, εχθές, στο Golf της Γλυφάδας για την ομαδική δοκιμασία του MasterChef 4 και περίμεναν να εμφανιστούν οι κριτές. Εκείνοι έκαναν μοναδική είσοδο, φτάνοντας στο σημείο με αυτοκινητάκι του γκολφ. «Από βέσπα ξέρεις;», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκινητάκι.

Παράλληλα, φαίνονταν να απολαμβάνουν και οι τρεις τη στιγμή. Η άφιξη των κριτών θύμισε το τρέιλερ του MasterChef 4, όπου οι κριτές είχαν στριμωχτεί σε ένα αυτοκίνητο με οδηγό και πάλι τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τότε, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης φαίνονταν να «δυσκολεύονται» μέσα στο όχημα, καθώς δεν χωρούσαν.

MasterChef 4: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

MasterChef 4: Η ομαδική δοκιμασία

Μόνο η Κατερίνα δεν πέρασε καλά στη δοκιμασία. Επειδή την έβαλαν να καθαρίσει μόνο καρότα,  θόλωσε. Και θεώρησε πως γίνεται επίτηδες, έτσι ώστε αν η κόκκινη ομάδα χάσει, να είναι το εύκολο θύμα. Στη μία ομάδα, αυτή του Ηλία πήγαν όλα τα μέλη που έχουν μέντορα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Και στην άλλη, του Σταύρου όσοι έχουν μέντορα τον Πάνο Ιωαννίδη. Εκείνοι που μοιράστηκαν με τον παλιό καλό τρόπο ήταν όσοι έχουν το πιν του Σωτήρη Κοντιζά στην ποδιά τους.

Συνολικά κάθε ομάδα έφτιαξαν 50 πιάτα για… πρωταθλητές. Ομάδες της ρυθμικής γυμναστικής, πυγμαχίας και κολύμβησης. Αν και στην αρχή υπήρχε αμφιβολία για το αν τα πιάτα ταιριάζουν στις ηλικίες των αθλητών, όλα πήγαν καλά. Οι περισσότεροι που μίλησαν στην κάμερα για την εμπειρία τους, είπαν καλά λόγια για την μπλε ομάδα. Αυτή του Σταύρου.

Exit mobile version