Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγώνες Σαββατοκύριακο: Κανονικά παρουσία φιλάθλων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγώνες Σαββατοκύριακο: Κανονικά παρουσία φιλάθλων

Αγώνες Σαββατοκύριακο: Παρά τη φημολογία που υπήρχε από νωρίς το πρωί το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας αποφάσισαν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος για αναβολή των πρωταθλημάτων.

Αγώνες Σαββατοκύριακο: Οι αθλητικές δραστηριότητες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο με κυβερνητική απόφαση. Την απόφαση να διεξαχθούν κανονικά όλοι οι αγώνες και οι αθλητικές δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο πήρε η κυβέρνηση. Μετά από την σύσκεψη κορυφής στο Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε τα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να μην αναβληθούν. Την απόφαση μάλιστα γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού δε θεωρήθηκαν ικανά για να προκαλέσουν την οποιαδήποτε αναβολή ή ακόμη και την απαγόρευση παρουσίας θεατών στις κερκίδες.

«Κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες. Δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής,σύμφωνα με τους ειδικούς,καθηγητές επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά το Υπουργείο Υγείας. Ωστόσο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής», ήταν το μήνυμα του στο twitter.

Δείτε ακόμη

Covid 19: Μέτρα για τους εργαζόμενους και το επιβατικό κοινό στα ΜΜΜ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις