Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κώστας Βουτσάς αδερφή: Το συγκινητικό αντίο της αδερφής του, Νίτσας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κώστας Βουτσάς αδερφή: Το συγκινητικό αντίο της αδερφής του, Νίτσας

Κώστας Βουτσάς αδερφή: «Έφυγε... καλό ταξίδι... Να μου φιλήσεις τη μαμά, τον μπαμπά και τον Αριστείδη... Κωνσταντίνε, Ντίνε, Ντι...».

Κώστας Βουτσάς αδερφή: Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε πριν από λίγες ώρες τον πολυαγαπημένο αδερφό της, Κώστα, η Νίτσα Βουτσά. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Έφυγε… καλό ταξίδι… Να μου φιλήσεις τη μαμά, τον μπαμπά και τον Αριστείδη… Κωνσταντίνε, Ντίνε, Ντι…».

Ο Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή στις 2.24 τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν. Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά σκόρπισε σε θλίψη το πανελλήνιο.

Κώστας Βουτσάς αδερφή: Η ανάρτηση της Νίτσας

Αλίκη Κατσαβού: Το «αντίο» της συζύγου του Βουτσά

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα που ραγίζει καρδιές, αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Βουτσά και η Αλίκη Κατσαβού. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός αύριο θα γιόρταζαν την 4η επέτειο του γάμου τους. «Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Δείτε ακόμα

Τρεις λέξεις, μια ζωή – Το “αντίο” της Θεοδώρας στον υπέροχο μπαμπά της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις