Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μιωνής κατάθεση: Ο Πέτσας καλεί τον Παππά να σχολιάσει όσα παραδέχθηκε ο Παπαγγελόπουλος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιωνής κατάθεση: Ο Πέτσας καλεί τον Παππά να σχολιάσει όσα παραδέχθηκε ο Παπαγγελόπουλος

Μιωνής κατάθεση: Με «ταινία τρόμου» παρομοίασε τα όσα πέρασε από την «εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο», όπως φέρεται να είπε, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής.

Μιωνής κατάθεση: Την παραδοχή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ότι μαζί με τον Νίκο Παππά συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Σάμπυ Μιωνή σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. «Η κυνική ομολογία του κ. Παπαγγελόπουλου, σε συνδυασμό με όσα περιγράφονται στη μήνυση που κατέθεσε σήμερα ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ενισχύει την πεποίθηση περί ύπαρξης παραδικαστικού -παρακρατικού κυκλώματος που λειτουργούσε στη διάρκεια της κυβέρνησης Τσίπρα. Δηλαδή, τον πυρήνα της έρευνας που διεξάγει η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας.

Μάλιστα, χαρακτηρίζει «αδιανόητο» ότι «δύο Υπουργοί «συζητούσαν» με επιχειρηματία για… “εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις”». Ο κ. Πέτσας αναφέρει με νόημα ότι αναμένει απάντηση του Νίκου Παππά για τις αποκαλύψεις.

Αναλυτικά, ο κ. Πέτσας, δήλωσε:

«Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος επιβεβαίωσε σήμερα ότι συναντήθηκε το 2016 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρώην Υπουργό κ. Παππά και τον επιχειρηματία κ. Μιωνή. Ομολόγησε μάλιστα το αδιανόητο: ότι δύο Υπουργοί «συζητούσαν» με επιχειρηματία για… “εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις”. Κορυφαίοι υπουργοί δηλαδή, συζητούσαν για υποθέσεις που βρίσκονταν ενώπιον της δικαιοσύνης!

Η κυνική ομολογία του κ. Παπαγγελόπουλου, σε συνδυασμό με όσα περιγράφονται στη μήνυση που κατέθεσε σήμερα ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας για απόπειρα εκβίασης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου, ενισχύει την πεποίθηση περί ύπαρξης παραδικαστικού/παρακρατικού κυκλώματος που λειτουργούσε στη διάρκεια της κυβέρνησης Τσίπρα. Δηλαδή, τον πυρήνα της έρευνας που διεξάγει η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Αναμένουμε την απάντηση του κ. Παππά για τις σημερινές συγκλονιστικές αποκαλύψεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις