Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks gala: Αλλάζει η ώρα προβολής – Η απρόσμενη επιβράβευση της Ευρυδίκης
LIFESTYLE

My Style Rocks gala: Αλλάζει η ώρα προβολής – Η απρόσμενη επιβράβευση της Ευρυδίκης

My Style Rocks gala: Αλλάζει ο προγραμματισμός του καναλιού.

My Style Rocks gala: Ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας My Style Rocks ξεκίνησε με επιτυχία αφού τα νούμερα που σημειώνει είναι ικανοποιητικά, ενώ ο σταθμός ετοιμάζει μια ακόμη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή αφού το Big Brother είναι καθοδόν. Και σε αυτή την επιστροφή οφείλεται και η αλλαγή του Gala. Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr το επεισόδιο του gala θα προβάλλεται πλέον κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 3 παρά 10.

Ακόμη οι ιθύνοντες του καναλιού δεν έχουν αποφασίσει αν στην ώρα του gala, δηλαδή κάθε Παρασκευή στις δέκα το βράδυ θα προβάλλεται απλά το επεισόδιο του Big Brother που έτσι κι αλλιώς καθημερινό ή αν εκείνη την ώρα θα βλέπουμε το live του ριάλιτι. Το σίγουρο -για την ώρα τουλάχιστον – είναι ότι η ημέρα προβολής του My Style Rocks Gala, αλλάζει και από Παρασκευή βράδυ θα το βλέπουμε Κυριακή μεσημέρι.

My Style Rocks: Ευρυδίκη – Τόνια

Όπως παρακολουθήσαμε και στο προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι, η Ευρυδίκη μίλησε γλυκά στην συμπαίκτριά της, Τόνια. Και όχι μόνο μίλησε γλυκά αλλά επιβράβευσε και την προσπάθεια της συμπαίκτριας της. «Πρέπει να την επιβραβεύσω, αν όχι θα ήμουν υποκρίτρια», είπε. Παράλληλα παραδέχθηκε ότι έλεγε πράγματα πίσω από την πλάτη της.

My Style Rocks Ευρυδίκη: Τα «συγχαρητήρια» στην Τόνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις