Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πρίγκιπας Χάρι – Αγγλία: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το Megxit
ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι – Αγγλία: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το Megxit

Πρίγκιπας Χάρι - Αγγλία: O πρίγκιπας Χάρι κατέφθασε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Εδιμβούργου, αφού πήρε ένα τρένο από το Λονδίνο.

Πρίγκιπας Χάρι – Αγγλία: Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της τελικής συμφωνίας του Megxit, έκανε ο πρίγκιπας Χάρι, ζητώντας μάλιστα, να τον αποκαλούν με το μικρό του όνομα. Ο 35χρονος δούκας του Εδιμβούργου, παραβρέθηκε σε μια σύνοδο Κορυφής για το έργο του για τον αειφόρο τουρισμό, Travalyst, στο Εδιμβούργο σήμερα το πρωί. Ο πρίγκιπας είχε ιδρύσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ πέρυσι σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες στον χώρο του τουρισμού, όπως οι Booking.com, Skyscanner, Tripadvisor, Trip.com και Visa. Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα διακοπών, με ένα «σύστημα βαθμολόγησης» που θα βοηθά τους τουρίστες να επιλέξουν φιλικές προς το περιβάλλον πτήσεις στην συγκεκριμένη Σύνοδο Κορυφής.

Χθες το βράδυ, ο πρίγκιπας Χάρι κατέφθασε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Εδιμβούργου, αφού πήρε ένα τρένο από το Λονδίνο. Ο 35χρονος δούκας ήταν ντυμένος απλά, με φουσκωτό μπουφάν, και χαμογελαστός, χαιρετώντας τον κόσμο που τον αναγνώρισε. Είναι, ωστόσο, άγνωστο το πότε επέστρεψε στο Λονδίνο από το Βανκούβερ του Καναδά όπου ζει με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Πρίγκιπας Χάρι – Αγγλία: Ζήτησε να τον φωνάζουν σκέτο Χάρι

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ θα εκτελέσουν τα τελευταία τους βασιλικά καθήκοντα προτού αποχωρήσουν και επισήμως στις 31 Μαρτίου. Μάλιστα, στην τελευταία πράξη του δράματος (το Megxit), η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε την αφαίρεση της λέξης «Royal» από τη στιγμή που αποφάσισαν να μην είναι πλέον ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας., με το διάσημο ζευγάρι να εκδίδει μια ανακοίνωση γεμάτη καρφιά προς την βασιλική οικογένεια. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται κι αυτή στο Ηνωμένο Βασίλειο πάντως, πρόκειται να παραβρεθεί στα βραβεία Endeavor Fund με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι στις 5 Μαρτίου.

Σε ανάρτησή τους στο Instagram, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ λένε ότι οι ιδρυτές τους Ιδρύματος, συνεργάζονται με τον δούκα του Σάσεξ «για να μετατρέψουν τα ταξίδια και τον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι ώστε κάθε ταξίδι που κάνει ο καθένας, κάθε ταξίδι που κλείνει, να έχει έναν θετικό αντίκτυπο στους προορισμούς που επισκέπτεται». Προτού ανέβει στην σκηνή ο πρίγκιπας Χάρι, ο οικοδεσπότης Αγιέσα Χαζαρίκα, είπε στο κοινό: «Έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να τον φωνάζουμε όλοι Χάρι. Επομένως, κυρίες και κύριοι, δώστε όλοι ένα μεγάλο, ζεστό, σκωτσέζικο καλωσόρισμα στον Χάρι». Ο πρίγκιπας Χάρι ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει για το έργο και τους στόχους του αλλά και την σημασία εξεύρεσης τρόπων ταξιδιού, που δεν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις