Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κώστας Βουτσάς: Ο Γιάννης Βογιατζής, είπε μια από τις πιο ωραίες φράσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: Ο Γιάννης Βογιατζής, είπε μια από τις πιο ωραίες φράσεις

Κώστας Βουτσάς: Ο Γιάννης Βογιατζής, στενός φίλος και κινηματογραφικός παρτενέρ του Κώστα Βουτσά, μίλησε για τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού.

Κώστας Βουτσάς: «Άνοιγες την τηλεόραση κι έλεγες θα δω Κώστα Βουτσά και δεν σε ένοιαζε ποια ταινία ήταν». Έτσι ξεκίνησε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής μιλώντας για τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα. «Συνεχίσαμε να νιώθουμε όπως νιώθαμε στη νιότη μας» συνέχισε, τονίζοντας πώς ο Κώστας Βουτσάς είχε κάνει πάρα πολλές ταινίες, «περισσότερες κι από την Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Βογιατζης έκανε μία αναδρομή στα κοινά επαγγελματικά τους βήματα, τότε που συναντιόντουσαν, νεαροί και οι δύο στα πλατό του ελληνικού κινηματογράφου και θυμήθηκε πως η μεγαλύτερη συνεργασία που είχαν κάνει ήταν στο «Ραντεβού στον αέρα». «Ο Κώστας δεν θέλει κλάματα. Είχε πολλά ακόμα να δώσει, ήταν πολύ ζωντανός άνθρωπος» κατέληξε ο Γιάννης Βογιατζής. Ενα απόσπασμα από τη μεγάλη επιτυχία «Ραντεβού στον αέρα»

Ο Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλευότανε από τις αρχές του μήνα.

Δείτε ακόμη

Τρεις λέξεις, μια ζωή – Το “αντίο” της Θεοδώρας στον υπέροχο μπαμπά της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις