Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κώστας Βουτσάς κόρες: Η κόρη του Θεοδώρα τον αποχαιρετά με τρεις λέξεις
ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς κόρες: Η κόρη του Θεοδώρα τον αποχαιρετά με τρεις λέξεις

Κώστας Βουτσάς κόρες: «Θα ζει για πάντα μέσα από τις αξέχαστες ερμηνείες του που σφράγισαν τον ελληνικό κινηματογράφο», γράφει από την άλλη ο υπουργός Υγείας.

Κώστας Βουτσάς κόρες: Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν. Η είδηση του θανάτου έφερε θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό και μη κόσμο καθώς ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.Πριν λίγα λεπτά, η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετώντας με τον δικό της τρόπο τον πολυαγαπημένο πατέρα της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, στη λεζάντα της οποίας αρκέστηκε να γράψει μόνο: «Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος».

Κώστας Βουτσάς: Η ανάρτηση της Χριστίνας Αλεξανίαν

Από τους πρώτους που ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά ήταν η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανίαν με ανάρτησή της στο Facebook.

Έφυγες λατρεμένε.. πόση αγάπη γενναιόδωρα πρόσφερες! Το γέλιο σου, η γλύκα σου, η λάμψη σου και η αγάπη σου για το θέατρο και τους ανθρώπους, θα σε κρατούν στην μνήμη όλων μας! Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε κοντά σου και μοιραστήκαμε την σκηνή μαζί σου! Κρατώ τον τελευταίο μας χορό στην σκηνη-εκείνο το βαλς-που αδημονούσα κάθε βράδυ να έρθει! Στην υπόκλιση σου, ένα ολόκληρο θέατρο σε αποθέωνε! Μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή! Μοναδικέ έφηβε καλό ταξίδι.. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Πολύτιμο φυλαχτό στην ψυχή μου η απλότητα, η καλοσύνη, ο σεβασμός, οι συμβουλές σου, η διακριτικότητα και το μεγαλείο σου!

Χριστίνα Αλεξανιάν: Θα μας λείψει ο Κώστας Βουτσάς

Κώστας Βουτσάς: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του

Το νοσοκομείο «Αττικόν» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα (26.02), μετά από 19 ημέρες νοσηλείας. Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24.

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Σπυρίδων Αποστολόπουλος

Κώστας Βουτσάς: Αειθαλής έφηβος που χάριζε γέλιο και αγάπη μέχρι τέλους

Στην απώλεια του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε στο Twitter ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας. «Έφυγε σήμερα ο μεγάλος και αγαπημένος Κώστας Βουτσάς. Ένας αειθαλής έφηβος που χάριζε γέλιο και αγάπη μέχρι τέλους. Θα ζει για πάντα μέσα από τις αξέχαστες ερμηνείες του που σφράγισαν τον ελληνικό κινηματογράφο. Και όπως έλεγε “Να δίνεις ζωή στα χρόνια σου και όχι χρόνια στη ζωή σου”» σημειώνει ο Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε ακόμη

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς – Ο αιώνιος έφηβος, που μεγάλωσε γενιές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις