Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 24/2: Η νέα παίκτρια και το κορίτσι που έπεσε θύμα κλοπής
LIFESTYLE

My Style Rocks 24/2: Η νέα παίκτρια και το κορίτσι που έπεσε θύμα κλοπής

My Style Rocks 24/2: Η Αρετή μιλάει άπταιστα ελληνικά μιας και μεγάλωσε σε ένα σπίτι που αν και βρισκόταν στο εξωτερικό, ήταν απ' άκρη σ' άκρη ελληνικό.

My Style Rocks 24/2Χθες είδαμε την… εισβολή μίας νέας παίκτριας μετά τη διπλή αποχώρηση της περασμένης Παρασκευής από το My Style Rocks. Η Αρετή Lis έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γερμανία και είναι 27 ετών. Έχει σπουδάσει γερμανική φιλολογία αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με το αντικείμενο καθώς πάντα το πάθος της ήταν η μόδα. Έχει, όμως και άλλο ένα πάθος που είναι η ταχύτητα. Η Αρετή μιλάει άπταιστα ελληνικά μιας και μεγάλωσε σε ένα σπίτι που αν και βρισκόταν στο εξωτερικό, ήταν απ’ άκρη σ’ άκρη ελληνικό. Όπως τόνισε στο βίντεο που αυτοσυστήνεται, σκοπός της στο παιχνίδι είναι να δώσει τις δικές της στυλιστικές ιδέες στη γυναίκα του σήμερα.

Δύσκολη μέρα ωστόσο είχε παίκτρια του ριάλιτι μόδας καθώς βγήκε για να πάρει το αυτοκίνητό της που είχε παρκάρει κάτω από το σπίτι της και αυτό ήταν… άφαντο. Άγνωστοι είχαν κλέψει κατά τη διάρκεια της νύχτας το αυτοκίνητό της και ούτε η ίδια πίστευε αυτό που της συνέβη. Παρ’ όλα αυτά, μετά την αναφορά στην Αστυνομία, της κλοπής, έφυγε για το πλατό του My Style Rocks. Το απίστευτο στην όλη φάση είναι πως δεν το αποκάλυψε η ίδια αλλά συμπαίκτριά της η οποία μάλιστα “χρησιμοποίησε” την όλη δυσάρεστη ιστορία ως concept για την εμφάνισή της.

My Style Rocks 24/2: Ας γνωρίσουμε τη νέα παίκτρια

My Style Rocks 24/2: Η Κορίνα – θύμα κλοπής

Συγκεκριμένα, η Κορίνα Αδραμιτίδου έκανε πασαρέλα και βρέθηκε κοντά στην Κατερίνα Στικούδη και όταν εκείνη τη ρώτησε ποιο είναι το concept, η Κορίνα είπε πως πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα για να δηλώσει την κλοπή του αυτοκινήτου της. Όταν η παρουσιάστρια της ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες εκείνη αποκάλυψε πως η ιδέα του κόνσεπτ ήταν πέρα για πέρα αληθινή αφού είχε συμβεί λίγες ώρες πριν στη Ζάννα Σιρεάκ. Τότε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στη Ζάννα τής ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες για ό,τι είχε συμβεί, όμως η παίκτρια δεν ήθελε να πει περισσότερα δείχνοντας αμήχανη. Μάλιστα, τόνισε πως η υγεία έχει σημασία, δίνοντας το δικό της μήνυμα.

My Style Rocks 24/2: Δείτε τι ακριβώς αποκαλύφθηκε στο πλατό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις