MasterChef 24/2: Παίκτρια πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια – Οι αντιδράσεις των κριτών

LIFESTYLE

MasterChef 24/2: Παίκτρια πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια – Οι αντιδράσεις των κριτών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

MasterChef 24/2: Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν κάτι χρησιμοποιώντας τουλάχιστον τρία υλικά από τον κάθε ένα που τους είχαν δώσει οι κριτές.

25.02.2020 | 09:19

MasterChef 24/2: Νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef 4 και οι παίκτες επέστρεψαν στην κουζίνα με μια ακόμη δοκιμασία Mystery Box. Στο κουτί του χθεσινού MasterChef 4, υπήρχαν έξι αγαπημένα υλικά από κάθε μέντορα. Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν κάτι χρησιμοποιώντας τουλάχιστον τρία υλικά από τον κάθε ένα!

Κι αυτό αν οι παίκτες του MasterChef 4 ήθελαν το πιάτο τους να μπορεί να διαγωνιστεί για το πλεονέκτημα στο τεστ δημιουργικότητας. Έτσι, με το τέλος του χρόνου μαγειρέματος για την δοκιμασία του Mystery Box του MasterChef 4, ο Ιωάννης φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκε σωστά τον κανονισμό, χρησιμοποίησε μόνο δύο υλικά από την πιατέλα του Πάνου Ιωαννίδη και έτσι το πιάτο του αποκλείστηκε.

MasterChef 24/2: Τα καλύτερα πιάτα και η παίκτρια που πέταξε το δικό της

Μαρία και Διονύσης βρέθηκαν μεταξύ των καλύτερων πιάτων στο Mystery Box, με την πρώτη να κερδίζει το πλεονέκτημα. Η Μαρία, αφού επέλεξε το ψωμί ως βασικό υλικό του τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 4, είχε τη δυνατότητα να διαλέξει και ποιοι παίκτες θα είχαν 45′ λεπτά και όχι μισή ώρα, για να ολοκληρώσουν το πιάτο τους. Το πλεονέκτημα χρόνου, η Μαρία το κράτησε για τον εαυτό της και την Ηλιάννα.

Η Κατερίνα, η οποία και έχει κερδίσει την κάρτα ασυλίας, το χρυσό πλεονέκτημα που έδωσαν οι κριτές του MasterChef 4 την περασμένη εβδομάδα, δυσκολεύτηκε από την αρχή να εκτελέσει τη συνταγή που είχε σχεδιάσει στο τεστ δημιουργικότητας. Ωστόσο, εκείνο που δεν περίμενε κανείς είναι να πετάξει τελικά την προσπάθειά της στα σκουπίδια. «Δεν είναι αυτό που πρέπει να πάει μπροστά και γι’ αυτό και το πέταξα και τελείωσε. Δεν μου βγήκε έτσι όπως το ήθελα εγώ» είπε στα παρασκήνια της δοκιμασία του MasterChef 4, η Κατερίνα.

«Διαφωνώ τελείως και καθέτως με αυτή την λογική. Δεν ανοίγω τον κάδο και πετάω το φαγητό» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την επιλογή της Κατερίνας. «Αυτή η προσθήκη στη διαδικασία μιας κάποιας ασυλίας, δεν είναι έχω μια κάρτα κάτσε να πετάξω ένα φαγητό» συνέχισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η παίκτρια του MasterChef 4 έβαλε τα κλάματα, ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε στον πάγκο της.

MasterChef 24/2: Το τεστ δημιουργικότητας και το πλεονέκτημα χρόνου

Το «πέταμα» του πιάτου από την Κατερίνα
Exit mobile version