Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνοδηγός Κορβέτ: Τι κατέθεσε στις Αρχές η νεαρή
ΕΛΛΑΔΑ

Συνοδηγός Κορβέτ: Τι κατέθεσε στις Αρχές η νεαρή

Συνοδηγός Κορβέτ: Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Συνοδηγός Κορβέτ: Παρουσιάστηκε χθες ενώπιον της Τροχαία η συνοδηγός της μοιραίας Corvette που τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο οδηγό μηχανής, Νάσο Καρανίκα στην περιοχή της Γλυφάδας. Η συνοδηγός μετά το τροχαίο δυστύχημα είχε εξαφανιστεί, ενώ ο οδηγός του μεγάλου κυβισμού ΙΧ εμφανίστηκε στις Αρχές το περασμένο Σάββατο, υποστηρίζοντας πως βρισκόταν σε σοκ και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιβιβάστηκε σε όχημα άλλου φίλου του και έφυγε από το σημείο.

Έτσι, λίγες μέρες μετά το φρικτό τροχαίο και το ξέσπασμα του πατέρα του αδικοχαμένου μοτοσικλετιστή και η συνοδηγός εμφανίστηκε στην Τροχαία, ενώ σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο στην Γλυφάδα. «Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκα να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Κατάλαβα ότι έκανε κάποιον ελιγμό, για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και τότε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή. Είμαι σοκαρισμένη, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», είπε η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Τροχαίο Γλυφάδα: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την τραγωδία

Η γυναίκα βρισκόταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, την ώρα του δυστυχήματος και μιλώντας στο Star τόνισε πως «εκείνη την ώρα, γύρω στις 01:30, η Βουλιαγμένης είναι σχεδόν άδεια. Συνάντησα τη μαύρη Corvette μπροστά μου, η οποία πήγαινε αρκετά πιο γρήγορα από μένα, εγώ πηγαίνω σιγά. Ακολούθησαν δύο μηχανές».

«Δεν περνάνε δέκα δευτερόλεπτα και ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και είδα σπίθες. Από το σοκ και από τις εικόνες που είδα, που δεν θα ήθελα να περιγράψω, μου έσβησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ότι ο οδηγός του πρώτου οχήματος που χτυπήθηκε από τη Corvette, κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς τον οδηγό του αυτοκινήτου για να δει πώς είναι.

«Εκείνα τα δευτερόλεπτα, είδαμε ότι το παιδί ήταν πεσμένο κάτω στον δρόμο, στον παράδρομο. Αμέσως κάλεσα ασθενοφόρο και το 100. Περίπου σε 2,5 λεπτά ήταν εκεί. Από το σοκ μου, πήγα και του μίλαγα. Δυστυχώς, δεν υπήρχε πλέον ζωή μέσα του».

Τροχαίο Γλυφάδα: Το ανώνυμο τηλεφώνημα και οι πληροφορίες

Σύμφωνα με μαρτυρίες η μαύρη  Κορβέτ χτύπησε πρώτα σε ένα αυτοκίνητο. Συνεχίζοντας τους ελιγμούς χτύπησε και δεύτερο όχημα. Ακολούθησε η σύγκρουση με τη μοτοσυκλέτα του άτυχου Νάσου. Ο νεαρός εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσυκλέτα 50 μέτρα μακριά.

Στην τρελή του πορεία το μαύρο αυτοκίνητο μπήκε στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης καβάλησε το πεζοδρόμιο έξυσε το τοιχάκι και σταμάτησε σε απόσταση 50 μέτρων πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

«Μας πήρε κάποιος ανώνυμα και μας είπε πως ερχόμενος από το Ribas, αυτός ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα και περνούσε όλα τα κόκκινα» υποστήριξε οικογενειακός φίλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις