8 λέξεις επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά χαροπαλεύει, ο Μάρκος αρχίζει την παραγωγή αναβολικών

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

8 λέξεις επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά χαροπαλεύει, ο Μάρκος αρχίζει την παραγωγή αναβολικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

8 λέξεις επόμενα επεισόδια: Ένα σοκαριστικό περιστατικό θα αρχίσει να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών, αφού το μωρό της Σμαράγδας θα μπει νοσοκομείο στα επόμενα επεισόδια του 8 Λέξεις!

24.02.2020 | 10:12

8 λέξεις επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην καθηµερινή δραµατική σειρά του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις». Ο Ακης, με μισή καρδιά, δέχεται να παντρευτεί η Ηλιάνα τον Αλέκο, αφού πιστεύει ότι κάνει αυτή την υποχώρηση για το καλό της κόρης του, αλλά παράλληλα θέτει τους δικούς του όρους. Στην Κέρκυρα ο Οδυσσέας με την Ερση περνούν και πάλι ευτυχισμένες στιγμές, μετά την περιπέτεια της φυλακής. Πηγαίνουν βόλτες, ψωνίζουν μωρουδιακά και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί. Ο Σίμος με την Ολυμπία τσακώνονται για ακόμα μία φορά και η μικρή πάνω στον καβγά του λέει ότι θα προτιμούσε να μείνει με τη μητέρα της. Ο Αλέκος συνειδητοποιεί πως ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από την πλεκτάνη που σκοπό είχε να τρελάνει την Ηλιάνα, αλλά κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Εν τω μεταξύ, οι διαδικασίες για την υιοθεσία της Τζουλιάνας από τη Ναυσικά προχωρούν. Η γυναίκα την παίρνει από το Ορφανοτροφείο για τρεις μέρες και περνούν όμορφες και συγκινητικές στιγμές μαζί στο σπίτι της. Στο μεταξύ ο Μάρκος μαθαίνει τις κινήσεις του Ακη σχετικά με τα φάρμακα των οποίων την άδεια δεν ανανέωσε και γίνεται έξαλλος. Πηγαίνει και τον βρίσκει στο γραφείο του με σκοπό να τον απειλήσει, αλλά ο Ακης καταφέρνει πάντα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά.

Αναβολικά…

Η Ολυμπία πάει να μείνει με την Εύα και τον Νικηφόρο και η συμπεριφορά της δείχνει από την πρώτη μέρα ότι τα προβλήματα που θα δημιουργήσει δεν θα έχουν τέλος.  Έχει ήδη νυχτώσει όταν η Εύα σηκώνεται από το κρεβάτι της και συνειδητοποιεί ότι η Ολυμπία το έχει σκάσει από το σπίτι. Μαζί με τον Νικηφόρο την ψάχνουν γεμάτοι αγωνία και τελικά τη βρίσκουν να παίζει μπόουλινγκ με μια άγνωστη παρέα. Η Εύα γίνεται έξαλλη και ενημερώνει τον Σίμο πως η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο. Ο Μάρκος μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην παραγωγή των αναβολικών! Ενας δρόμος που δείχνει να μην έχει γυρισμό…

8 λέξεις επόμενα επεισόδια: Η Αθηνούλα σε κρίσιμη κατάσταση

Η Σμαράγδα δεν είναι και στα καλύτερά της και εξαιτίας του εθισμού της στον τζόγο, κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος στη δουλειά της, όμως για καλή της τύχη ο Λουκάς είναι εκεί για να τη βοηθήσει. Λίγο αργότερα κι αφού το πρώτο περιστατικό έχει πλέον ξεχαστεί, η Σμαράγδα ενδίδει στο πάθος της για τον τζόγο.

Πηγαίνει στη χαρτοπαικτική λέσχη, αλλά δεν λέει τίποτα σε κανέναν και φυσικά, συνεχίζει να το κρύβει και από τον Σίμο. Όπως δείχνουν τα πράγματα, η Σμαράγδα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στον εθισμό στον τζόγου, μόνο που αυτή τη φορά οι συνέπειες θα είναι μεγάλες και συγκεκριμένα για την κόρη της σχεδόν μοιραίες.

Η Σμαράγδα παίζει χαρτιά και στο σπίτι η μικρή είναι πάρα πολύ άρρωστη. Όλες οι προσπάθειες να βρεθεί η μητέρα της πέφτουν στο κενό και έτσι το κοριτσάκι σοβαρά άρρωστο μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Σμαράγδα που έχει το κινητό της στο αθόρυβο, παίζει χαρτιά στη λέσχη και δεν ξέρει ότι το παιδί της περνάει δύσκολες ώρες. Κάποια στιγμή ενημερώνεται ο Άκης, ο οποίος τρέχει στο νοσοκομείο και φυσικά γίνεται έξαλλος με την κατάσταση.

«Δεν είσαι άξια να λέγεσαι μάνα. Πάλι παράτησες το παιδί και εξαφανίστηκες. Σε είχα προειδοποιήσει, αλλά μυαλό δεν έβαλες. Όμως τώρα τέρμα, είσαι ανίκανη να έχεις εσύ παιδί», της λέει και η Σμαράγδα φοβάται ότι θα της πάρει το παιδί.

8 λέξεις επόμενα επεισόδια: Ένα νέο πρόσωπο στη σειρά

Όπως έγινε γνωστό, στο «8 Λέξεις» ετοιμάζεται να εισβάλλει ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Αντρέα Γεωργίου στο «Ρουά Ματ» του ΑΝΤ1 και πρόσφατα ήταν στα «Αστέρια στην άμμο» του Alpha, παραγωγής της Make It Productions.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο ήρωας που θα υποδυθεί ο γνωστός ηθοποιός θα έχει κάποια σχέση με τη Ναυσικά. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα για το πολιτικό-θρίλερ του ΣΚΑΪ, αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός μυστήριου τύπου που κινείται με δόλιο τρόπο γύρω από τη ζωή της Ναυσικάς.

Λέτε τώρα που η Ναυσικά κάνει προσπάθειες να υιοθετήσει την Τζουλιάνα, να έχει κάποιο «μπλέξιμο» με τον συγκεκριμένο άντρα και να υπάρξουν νέες δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Καλλέργη;

Exit mobile version