Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νόνη Δούνια σπίτι: Εξηγήσεις στο Facebook για να μην υπάρχουν… παρεξηγήσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νόνη Δούνια σπίτι: Εξηγήσεις στο Facebook για να μην υπάρχουν… παρεξηγήσεις

Νόνη Δούνια σπίτι: Η Νόνη Δούνια, νεοεκλεγείσα βουλευτής της ΝΔ, σπάνια επικοινωνεί παρεμβάσεις της στη Βουλή ή τοποθετήσεις για πολιτικά θέματα.

Νόνη Δούνια σπίτι: Με μία ανάρτησή της στο facebook η Νόνη Δούνια εξηγεί σε όσους έχουν ερμηνεύσει διαφορετικά τις κοινοποιήσεις της ότι επιδιώκει να δημοσιοποιεί ανθρώπινες και προσωπικές στιγμές της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι συνεπής στα βουλευτικά της καθήκοντα.

Συγκεκριμένα, συνόδευσε την κοινοποίηση μιας φωτογραφίας της από τα έδρανα της Βουλής με το σχόλιο: «Άλλη μία στιγμή της καθημερινότητάς μου. Γιατί ένας άνθρωπος μπορεί να είναι σκληρά εργαζόμενος και παράλληλα να φροντίζει την οικογένεια του και το σπίτι του. Το γεγονός ότι επιλέγω στον λογαριασμό Facebook να κοινοποιήσω ανθρώπινες και προσωπικές στιγμές είναι δικαίωμά μου και δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν είμαι συνεπής στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις.

Επίσης δεν επιθυμώ να βγάζω selfie καθημερινά στο Ελληνικό κοινοβούλιο ούτε έχω φωτογράφο να με ακολουθεί. Δεν χρησιμοποιώ τον προσωπικό μου λογαριασμό για να προβάλω το κοινοβουλευτικο μου έργο αλλά όλες τις πλευρές του εαυτού μου. Γυναίκα, μάνα, σύζυγος, βουλευτής, πολίτης!».

Νόνη Δούνια: Ανθρώπινες στιγμές

Η Νόνη Δούνια, νεοεκλεγείσα βουλευτής της ΝΔ, σπάνια επικοινωνεί παρεμβάσεις της στη Βουλή ή τοποθετήσεις για πολιτικά θέματα. Συχνά-πυκνά όμως αναρτά στον λογαριασμό της φωτογραφίες που τη δείχνουν ως νοικοκυρά, άβαφη και απεριποίητη, να ασχολείται με την καθημερινότητά της, δίπλα στην οικογένειά της. Όπως είναι γνωστό, η βουλευτής και ο σύζυγός της, Κυριάκος Μουρατίδης, έχουν περίπου 16 χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά, τον Στάθη και τη Ζαφειρία. Οι δραστηριότητες της βουλευτού της ΝΔ είναι καθ’ όλα δημιουργικές και ανθρώπινες, αλλά δεν αναδεικνύεται παράλληλα ο πολιτικός ρόλος που απαιτείται για ένα μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος σε μια δύσκολη εκλογική περιοχή, όπως είναι η Β’ Πειραιά.

Για παράδειγμα, πρόσφατα, ένα μεσημέρι Πέμπτης, σε ένα διάλειμμα από τις βουλευτικές της υποχρεώσεις, η Νόνη Δούνια επέστρεψε στο σπίτι της στον Πειραιά για να… σιδερώσει! «Επίσημα η χειρότερη δουλειά του νοικοκυριού», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια επί το έργον.

Σήμερα, Τσικνοπέμπτη, η βουλευτής της ΝΔ, μπήκε στην κουζίνα και ανήρτησε τις σπεσιαλιτέ που ετοίμασε. Η Νόνη Δούνια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις πρωινές δημιουργίες της. Το πρώην μοντέλο φοράει αθλητικά ρούχα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ μας δείχνει τα λαχταριστά cupcakes που έφτιαξε για επιδόρπιο. «Τσικνοπέμπτη χωρίς σοκολάτα στο τέλος δεν γίνεται!», σχολιάζει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις