Ψυχίδου – Πώρος: Ο Κοργιαλάς σχολίασε τις φήμες για νέα σχέση της πρώην του (vid)

LIFESTYLE

Ψυχίδου – Πώρος: Ο Κοργιαλάς σχολίασε τις φήμες για νέα σχέση της πρώην του (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ψυχίδου - Πώρος: Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε την πρώην σύντροφό του.

24.02.2020 | 18:21

Ψυχίδου – Πώρος: Στο αεροδρόμιο συνάντησε η κάμερα του «Ευτυχείτε» τον Δημήτρη Κοργιαλά. Ο τραγουδιστής δεν δίστασε, μάλιστα, να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τη νέα φημολογούμενη σχέση της πρώην συντρόφου του, Φωτεινής Ψυχίδου με τον Σπύρο Πώρο. Υπενθυμίζουμε ότι η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Η γνωστή δημοσιογράφος απαθανατίστηκε μερικές εβδομάδες αργότερα με τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο, φουντώνοντας τις φήμες ότι έχει αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους. Τι απάντησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς όταν ρωτήθηκε για την νέα φημολογούμενη σχέση της Φωτεινής Ψυχίδου;

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με ενδιαφέρει μόνο ο μικρός και πώς θα φτιάξω τη ζωή μου» απάντησε ο γνωστός μουσικός μιλώντας στο «Ευτυχείτε».

Όσο για το κλίμα του χωρισμού τους, ο Δημήτρης Κοργιαλάς εξήγησε πως πάντα ένας χωρισμός είναι δύσκολος αλλά η σχέση τους έχει αποκατασταθεί πλέον. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει πως θα ήθελε να προχωρήσει και ο ίδιος σύντομα σε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή. «Με ενδιαφέρει μόνο ο μικρός και πώς θα φτιάξω τη ζωή μου».

Τι απάντησε ο Σπύρος Πώρος

Λίγες ημέρες πριν, ο Σπύρος Πώρος αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»: «Δεν μιλάω ποτέ για τέτοια θέματα. Πρώτον σεβόμενος τις γυναίκες και τον εκάστοτε άνθρωπο και δεύτερον γιατί δεν με αφορά», είπε.

«Τώρα ότι θέλει ο καθένας μπορεί να πει. Αυτό δεν με αφορά», κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε ακόμη

Σπύρος Πώρος: Η γυναίκα μου πλαστογράφησε την υπογραφή μου και με άφησε άφραγκο

Exit mobile version