Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ – Τσίπρας: Η Πειραιώς απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ – Τσίπρας: Η Πειραιώς απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο

ΝΔ - Τσίπρας: «Στην προπαγάνδα τους απαντάμε με έργα» απαντά η ΝΔ.

ΝΔ – Τσίπρας: Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ στην ομιλία Τσίπρα για τα περί «απάτης της Νέας Δημοκρατίας». Επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά στη ΝΔ στα όσα περί απάτης είπε ο Αλέξης Τσίπρας, προχώρησαν στη δημιουργία ενος βίντεο στο οποίο θυμίζουν τους αντίστοιχους 7 πρώτους μήνες διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας πώς εκείνο η περίοδος κατέληξε με την υπογραφή μνημονίου και «κωλοτούμπα Τσίπρα». Μάλιστα αντεπιτίθενται και με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΝΔ καλώντας τους πολίτες να μπουν στην ιστοσελίδα metonkyriako.gr για να δουν το έργο της.

«Αφού ψάχνει μανιωδώς ο κ. Τσίπρας την «απάτη» των 7 μηνών διακυβέρνησης, θα του τη θυμίσουμε εμείς: Ιανουάριος με Ιούλιος του 2015. Στην προπαγάνδα τους απαντάμε με έργα. Δείτε το κυβερνητικό μας έργο εδώ: metonkyriako.gr».

Η KOLOTOUMBA ολοκληρώνεται

Στο βίντεο που έχει αναρτήσει το κυβερνητικό κόμμα στο twitter, γίνεται αναφορά στον νόμο Παρασκευόπουλου, την άνοδο του κόστους δανεισμού, τη μείωση των καταθέσεων, την «υπερήφανη διαπραγμάτευση», το κλείσιμο των τραπεζών, τα capital controls, το δημοψήφισμα, που ενώ βγήκε «όχι» έγινε «ναι» και την υπογραφή 3ου μνημονίου. «Η KOLOTOUMBA ολοκληρώνεται» αναφέρει το βίντεο.

Παράλληλα, στο δεύτερο βίντεο, με τίτλο «Το είπαμε. Το κάναμε», που έχει αναρτηθεί στον λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, γίνεται αναφορά στη μείωση του ΕΝΦΙΑ, την κατάργηση του ασύλου, την καθιέρωση του επιδόματος γέννησης 2.000 ευρώ για κάθε παιδί, την αύξηση του αφορολόγητου για 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ με 1.500 ειδικούς φρουρούς, την αναστολή του ΦΠΑ στις οικοδομές για 3 χρόνια, τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, τη λειτουργία του 112, και το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων.

«Η Ελλάδα προχωρά μπροστά», αναφέρεται στο βίντεο, που προαναγγέλλει 134 μεταρρυθμίσεις, στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις