Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks αποχώρηση: Φορτισμένο το Gala – Δύο κορίτσια έφυγαν από το παιχνίδι
LIFESTYLE

My Style Rocks αποχώρηση: Φορτισμένο το Gala – Δύο κορίτσια έφυγαν από το παιχνίδι

My Style Rocks αποχώρηση: Στη δεκαετία του ’80, μας ταξίδεψαν οι διαγωνιζόμενες στο Gala του My Style Rocks, το βράδυ της Παρασκευής (21-02).

My Style Rocks αποχώρηση: Ένα Gala που τα είχε όλα, το βράδυ της Παρασκευής, παρακολουθήσαμε στο “My Style Rocks” μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε τους κριτές, οι οποίοι κλήθηκαν να αναζητήσουν την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και μαζί με τις διαγωνιζόμενες ταξίδεψαν τους τηλεθεατές στη δεκαετία του ’80! Πιο συγκεκριμένα, οι έντεκα κοπέλες έβαλαν τα δυνατά τους και με τις ευφάνταστες εμφανίσεις τους προσπάθησαν να αποσπάσουν τα θετικά σχόλια της του Στέλιου Κουδουνάρη, της Έλενας Χριστοπούλου και του Λάκη Γαβαλά.

Για μία παίκτρια, ωστόσο, ο δρόμος στο My Style Rocks έφτασε στο τέλος του. Αυτή δεν ήταν άλλη από την Νέλλυ Ράι, η οποία συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή μαζί με την Τζώρτζια και την Ζάνα. Παράλληλα, έκπληξη αποτέλεσε για όλους το γεγονός πως η Κρίστεν Λεωτσάκου αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για προσωπικούς της λόγους. Διπλή αποχώρηση, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα στο My Style Rocks.

My Style Rocks Gala: Πάλι τα ίδια με την… άτυχη Κιάρα

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας το βράδυ της Παρασκευής έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση που θύμισε απόλυτα την δεκαετία του ’80, αφού αυτό ήταν και το θέμα του Gala. Ωστόσο αυτή η εμφάνιση έφερε αντιδράσεις. Η Χριστιάνα την κατηγόρησε ότι το look της ήταν… «έτοιμο». «Θεωρώ πως σε πήρανε και σε τοποθέτησαν σε ένα σύνολο», είπε με την ίδια να απαντά: «Ποιος με τοποθέτησε; Η μαμά μου; Ο στιλίστας;». Η Χριστίνα, δεν έδωσε απάντησε σε αυτό, ωστόσο στήριξε την άποψη της λέγοντας πως δεν την ενδιαφέρουν τα 5αρια που έβαλαν οι υπόλοιπες παίκτριες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις