Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Γλυφάδα βίντεο: Ντοκουμέντο από το δυστύχημα στη Βουλιαγμένης με θύμα 25χρονο
ΘΥΜΑ ΕΝΑΣ 25ΧΡΟΝΟΣ

Τροχαίο Γλυφάδα βίντεο: Ντοκουμέντο από το δυστύχημα στη Βουλιαγμένης με θύμα 25χρονο

Τροχαίο Γλυφάδα βίντεο: Σε ιδιωτικό πάρκινγκ των νοτίων προαστίων με ευθύνη της τροχαίας έχει μεταφερθεί η πολυτελής Corvette με την οποία ο εξαφανισμένος οδηγός της έκοψε το νήμα της ζωής του Νάσου Καρανίκα, στα 25 του χρόνια.

Τροχαίο Γλυφάδα βίντεο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στη Γλυφάδα με θύμα ένα παλικάρι μόλις 25 ετών μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε τη στιγμή που η Corvette περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρισκόταν με τη μηχανή πλάι στο όχημα. Ο οδηγός της Corvette μετά το το τροχαίο δυστύχημα εγκατέλειψε τον 25χρονο στη συνέχεια άφησε το όχημα και εξαφανίστηκε. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Το ρεπορτάζ του Alpha ανέφερε ότι το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν εάν υπάρχει και δεύτερο όχημα. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Τροχαίο Γλυφάδα: Η έκκληση του πατέρα

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας μετά απο προσεκτική ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού κατάφεραν να φθάσουν στην μαύρη Corvette και αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν ο άνδρας στου οποίου το όνομα βρίσκεται το πολυτελές οχημα ήταν ο οδηγός ή κάποιος άλλος το οδηγούσε το μοιραίο ξημέρωμα. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59.

Ο οδηγός της μαύρης Corvette κινουνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα οταν φέρεται να έχασε τον έλεγχο, να συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος και στη συνέχεια να προσκρούει στη μοτοσικλέτα του 25χρονου ο οποίος βρήκε τραγικο θάνατο. Η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μετέβη στην τροχαία και ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού Γ. Καρανίκας μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ενώ παράλληλα έκανε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να δώσει στοιχεία, προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του γιου του. «Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε… Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.

Έρχομαι σε μισή ώρα…

«Σας παρακαλώ βρείτε τον». Οι φίλοι του άτυχου Νάσου Καρανίκα, του 25χρονου μοτοσυκλετιστή που παρασύρθηκε και εγκαταλήφθηκε από τον οδηγό μιας μαύρης Corvette συγκλονίζουν καθώς απευθύνουν έκκληση για να βρεθεί ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής του φίλου τους. Ο Νάσος είχε μιλήσει μαζί τους λίγο πριν από το δυστύχημα: «Ερχομαι σε μισή ώρα…», τους είχε πει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις