Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπανδρέου τούμπα: Νέο ατύχημα – Έπεσε από την καρέκλα στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου τούμπα: Νέο ατύχημα – Έπεσε από την καρέκλα στη Βουλή

Παπανδρέου τούμπα: Ένα απρόοπτο ατύχημα είχε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στη Βουλή,  ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου όταν κατά την διάρκεια συζήτησης έπεσε κάτω από την καρέκλα του.

Παπανδρέου τούμπα: Ένα νέο ατύχημα είχε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την διάρκεια συζήτησης σε επιτροπή της Βουλής, έπεσε κάτω από την καρέκλα του. Συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Κ. Τσαλδάρη», κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ένα μικρό ατύχημα. Πήγε να καθίσει στο έδρανο, όμως η καρέκλα του υποχώρησε και ο πρώην πρωθυπουργός έπεσε κάτω.

Ωστόσο, δεν τραυματίστηκε καθώς δημοσιογράφοι τον είδαν λίγο αργότερα να περπατά στους διαδρόμους της Βουλής χωρίς πρόβλημα.

Πώς σχολίασε την τούμπα ο κ. Λοβέρδος, που ήταν μπροστά
Παπανδρέου τούμπα: Δεν είναι η πρώτη φορά

Δυο χρόνια πριν, το καλοκαίρι του 2018, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ακόμα ένα ατύχημα. Γνωστός για την αγάπη του στα σπορ και ιδιαίτερα στα κανό, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παρέλειψε και εκείνο το καλοκαίρι να το εξασκήσει στη Σκιάθο όπου βρισκόταν. Ενώ έκανε κανό,  βρέθηκε στα βράχια, αναποδογύρισε και ο πρώην πρωθυπουργός κατέληξε στο νερό.

Μετά από ώρα, κατάφερε να ξαναμπεί στο κανό του και να συνεχίσει την προπόνησή του. Το ίδιο συνέβη και το… καλοκαίρι του 2019.

Λίγα χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2008, ο Γιώργος Παπανδρέου κάνοντας ποδήλατο, είχε πέσει όταν είχε μπλεχτεί το χέρι του στην αλυσίδα του ποδηλάτου του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις