MasterChef 4 Spoiler: Η αποχώρηση και τα… ζευγαράκια του σπιτιού

LIFESTYLE

MasterChef 4 Spoiler: Η αποχώρηση και τα… ζευγαράκια του σπιτιού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

MasterChef 4 Spoiler: Από μια ακόμη αποχώρηση θα δούμε στο μαγειρικό reality show.

21.02.2020 | 13:24

MasterChef 4 Spoiler: To MasterChef έχει μετατραπεί σε τηλεοπτική εμμονή αρκετών τηλεθεατών, ενώ οι φετινοί διαγωνιζόμενοι έχουν κεντρίσει πάνω τους τα βλέμματα, όχι μόνο για τη μαγειρική τους ικανότητα, αλλά και για τις προσωπικότητές τους. Ωστόσο, στα πλαίσια του διαγωνισμού, κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια αποχώρηση.

Έτσι, λοιπόν, στην πρωινή εκπομπή του Open beyond «Ευτυχείτε», αποκάλυψαν ποιος είναι εκείνος που εγκαταλείπει απόψε την κουζίνα του «MasterChef». Ωστόσο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος του «MasterChef» πρόκειται να ξαναμπεί στην κουζίνα του show, παρόλα αυτά, δεν έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες.

MasterChef 4 Spoiler: Δείτε το ρεπορτάζ

MasterChef 4 Spoiler: Άρχισαν οι έρωτες

Από τη στιγμή που οι παίκτες του MasterChef είναι κλεισμένοι στο σπίτι σχεδόν όλη την μέρα, είναι λογικό κάποιοι να έρχονται πιο κοντά. Πολύ πιο κοντά για την ακρίβεια, καθώς εδώ και μέρες έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι ήδη δύο από αυτούς έχουν έρθει πολύ κοντά, αποτελώντας το πρώτο ζευγάρι του εφετινού παιχνιδιού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη και την Μαρία. Ωστόσο, την Παρασκευή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε», δεν είναι το μοναδική. Ανάλογη σχέση υπάρχει μεταξύ του Θεοχάρη και της Μαριάννας.

Τα 2 ζευγάρια που έχουν αναστατώσει το reality

Exit mobile version